קימור עדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קימור עדשה
    ורד
    15/01/2008

היי יניר!!!
    אני מודה לך שעזרת לי בשאלותיי הקודמות...חזרתי לאופטומטריסט בתואנה שהעדשות לא מתאימות לי עקב כל כלי הדם הרבים שנהיו לי בעיניים.רק לאחר שממש התעקשתי שמשהו לא בסדר,הוא אמר שיכול להיות שהעדשה לוחצת לי על הקרנית ועל כן מתרבים כלי הדם עקב חוסר חמצן(נשמע לי מאוד הגיוני ואף גם אתה טענת זאת).בנוסף הוא אמר שכנראה לא מתאים לי חומר הגלם שהוא כאמור הידרוג'ל.הוא אמר לי שיזמין לי מהחומר גלם הרגיל אך לאחר שבדקתי,(הם מביאים רק חברת bauch&lomb ) אילו סוגים של עדשות ישנן של אותה חברה-אז החודשיות מופיעות ב8.7 לפחות ולא ב8.6 כפי שהוא אמר שאני צריכה:החשש שלי הוא שהוא יביא לי את ה-8.7. האם זה קריטי?זה יכול לפגוע לי בעין?אני ממש מפחדת על עיניי כי כבר לטעמי הן נראות לא טוב ואני רוצה כמה שפחות להרע את המצב...אודה לך על תשובתך,ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קימור עדשה

הוספת תגובה

• ורד שלום,

יניר סודאי
    16/01/2008

באופן עקרוני, הבדל של 1 מ"מ רדיוס אינו קריטי ואינו יכול לפגוע בעין
    אלא אם כן מדובר בקרנית אבנורמלית (בעלת מבנה מיוחד ויוצא דופן)
    מה שלא נראה לי רלוונטי לגבייך על סמך הנתונים שמסרת לי.
    דבר נוסף, לא ניתן לקבוע על סמך הרכבה של עדשות מגע מסוג אחד- שהסיליקון הידרוג'ל
    אינו מתאים לך, שהרי קיימות חברות נוספות בשוק שמציעות מוצר בעל מבנה דומה.
    אך כיוון שהאופטומטריסט שלך עובד רק עם חברת bausch&lomb
    ומעוניין להזמין לך עדשת מגע מסוג אחר, נבחן גם את הניסיון הזה ומידה ולא תסתגלי
    הייתי שוקל להתאים עדשות מגע מבית יוצר אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו