מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לייעוץדורין27/08/2011
שלום לך
רכשתי משקפיים אתמול.
המספר שלי גבוה 12 ושהרכבתי את המשקפיים החדשות הרגשתי מוזר.
היתה לי גם תחושה שחסרה לי מסגרת שאני מסתכלת למטה אני רואה מטושטש.
אני צריכה טיפה להרים את הראש.
שאלתי האם אחרי מספר ימים אתרגל או שהמסגרת לא מתאימה לי?
בתודה מראש
שרינה
אנ מאוד מתוסכלת אני בת 50 ואף פעם לא הצלחתי לרכוש מסגרת שתחמיא לי והפעם קניתי אחת יפה אך תחושותיי מוזרות ומפריע לי
איך אני יוצאת מהפלונטר הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לייעוץ - תגובה
נתנאל סילם28/08/2011לא ציינת בשאלה אם החלפת גם את סוג המסגרת ואת גודל המסגרת ,לפעמים זה מאוד קריטי בעיקר עם מספרים גבוהים כשלך. לדעתי תמתיני כמה ימים עד כשבוע ואם ההרגשה לא משתנה כדאי לגשת לבדיקה במקום בו קנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ותשובתי היא כן
דורין28/08/2011החלפתי סוג מסגרת למרובעת יפהפיה .
אני מאוד מודה לך
רציתי ללכת היום וכבר לדרוש להחליף לאחרת.
שאלה נוספת
האם אוכל להוסיף ציפוי נגד שמש וכך אוכל להפטר ממשקפי שמש נוספים על המסגרת?
בתודה מראש
שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ותשובתי היא כן - תגובה
נתנאל סילם29/08/2011להוסיף ציפוי אין צורך כי בעדשות האלו ישנו מקדם קרינה ואת מוגנת , במידה והתכוונת לצבע על העדשה זה כבר מאוחר מדי אך ניתן להלביש על המשקפיים קליפון נגד השמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)