שמש ראייה לפלוסים עם צילינדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמש ראייה לפלוסים עם צילינדר
    יעל שניידר
    06/09/2011

שלום , יש לי מס' גבוה במשקפיים +3 בעין ימין ו+2.75 בעין שמאל בשניהם יש לי צילינדר באחד 0.25 ובשני יותר (לא זוכרת).
    יש לי משקפי שמש שאני מאוד אוהבת הן קמורות אך עם מסגרת מלאה אני לא יכולה ללכת עם משקפי שמש שלא מכסות את כל שטח העין והסובב לה האור שחודר מן הצדדים מטריף אותי וגורם לי לאיבוד הריכוז לכן כל משקפי השמש שלי הן גדולות במיוחד
    רציתי להפוך אותן לשמש / ראייה אך באופטיקאנה (היחידים שהסכימו) אמרו לי שלא כדאי לי כי העדשה תהיה עבה במיוחד וזה יהרוס את היופי של המשקפיים.
    אני כאחת שהולכת עם משקפיי ראייה מרגע שאני פוקחת את עיניי ועד שאני הולכת לישון בלילה אין לי אפשרות ללכת עם משקפיי שמש ללא ראייה בטח שלא לנהוג , ניסיתי למדוד עדשות מגע אך יש לי קימור גבוה והעדשות מכאיבות לי ...
    איזה פתרון יש בשבילי שאני לא מכירה - חיפשתי "קליפ און" אבל שום חברה לא מייצרת כאלה יותר (בעבר לפני שנים היה כזה )
    אשמח לשמוע על כל פתרון אפשרי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמש ראייה לפלוסים עם צילינדר - תגובה

איציק שבח
    07/09/2011

אם את מוכנה להשקיע על עדשות, קיימות בשוק עדשות דקות ובייצור מיוחד גם למסגרות קמורות. העדשות הללו מיוצרות במיוחד למשקפיים ספיציפיים במירשם הספיציפי שלך.
    החיסרון היחיד שלהן שהן יותר יקרות מהסטנדרט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, האם תוכל לאמר לי איך קוראים

יעל שניידר
    08/09/2011

לעדשות האלו ומי עובד איתן בבאר שבע אם בכלל,
    לאן עליי לפנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, האם תוכל לאמר לי איך קוראים - תגובה

איציק שבח
    08/09/2011

יש להם שמות שונים, תלוי בחברה, בעיקרון אלו עדשות פריפורם חד מוקדיות (single vision freeform). עובדים איתן בכל הארץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות

יעל שניידר
    08/09/2011

אני מקווה שאמצא באמת
    האם הרשתות הגדולות עובדים איתן? כי לא הציעו לי כזה בכלל!
    אולי רק החנויות הפרטיות?
    האם אתה מכיר אולי מישהו ספציפי כי כל מקום אליו נכנסתי עושים מזה עניין גדול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו