מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמש ראייה לפלוסים עם צילינדריעל שניידר06/09/2011
שלום , יש לי מס' גבוה במשקפיים +3 בעין ימין ו+2.75 בעין שמאל בשניהם יש לי צילינדר באחד 0.25 ובשני יותר (לא זוכרת).
יש לי משקפי שמש שאני מאוד אוהבת הן קמורות אך עם מסגרת מלאה אני לא יכולה ללכת עם משקפי שמש שלא מכסות את כל שטח העין והסובב לה האור שחודר מן הצדדים מטריף אותי וגורם לי לאיבוד הריכוז לכן כל משקפי השמש שלי הן גדולות במיוחד
רציתי להפוך אותן לשמש / ראייה אך באופטיקאנה (היחידים שהסכימו) אמרו לי שלא כדאי לי כי העדשה תהיה עבה במיוחד וזה יהרוס את היופי של המשקפיים.
אני כאחת שהולכת עם משקפיי ראייה מרגע שאני פוקחת את עיניי ועד שאני הולכת לישון בלילה אין לי אפשרות ללכת עם משקפיי שמש ללא ראייה בטח שלא לנהוג , ניסיתי למדוד עדשות מגע אך יש לי קימור גבוה והעדשות מכאיבות לי ...
איזה פתרון יש בשבילי שאני לא מכירה - חיפשתי "קליפ און" אבל שום חברה לא מייצרת כאלה יותר (בעבר לפני שנים היה כזה )
אשמח לשמוע על כל פתרון אפשרי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמש ראייה לפלוסים עם צילינדר - תגובה
איציק שבח07/09/2011אם את מוכנה להשקיע על עדשות, קיימות בשוק עדשות דקות ובייצור מיוחד גם למסגרות קמורות. העדשות הללו מיוצרות במיוחד למשקפיים ספיציפיים במירשם הספיציפי שלך.
החיסרון היחיד שלהן שהן יותר יקרות מהסטנדרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם תוכל לאמר לי איך קוראים
יעל שניידר08/09/2011לעדשות האלו ומי עובד איתן בבאר שבע אם בכלל,
לאן עליי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם תוכל לאמר לי איך קוראים - תגובה
איציק שבח08/09/2011יש להם שמות שונים, תלוי בחברה, בעיקרון אלו עדשות פריפורם חד מוקדיות (single vision freeform). עובדים איתן בכל הארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות
יעל שניידר08/09/2011אני מקווה שאמצא באמת
האם הרשתות הגדולות עובדים איתן? כי לא הציעו לי כזה בכלל!
אולי רק החנויות הפרטיות?
האם אתה מכיר אולי מישהו ספציפי כי כל מקום אליו נכנסתי עושים מזה עניין גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)