יובש בעיניים עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בעיניים עדשות מגע
    רועי
    10/09/2011

היי אני בן 16 ואני מרכיב עדשות מגע שנתיות לראייה לרחוק באופן קבוע ויום-יומי.

אני לא רואה טוב עם העדשות, בעיקר בעיות במיקוד הראייה, וגם בחושך אני רואה ממש לא טוב... האופטימטריסט שלי טוען שהעין שלי יבשה, הוא אומר שהעדשות הם במיוחד נגד יובש והבעיה היא לא בעדשות אלא בגלל שהעין שלי יבשה - הוא אמר שאין בעיה להרכיב את העדשות עם היובש בעין שלי זה לא יגרום נזק אבל אין מה לעשות עם הראייה.

שאלתי אותו לגבי טיפול עיניים, הוא אמר שהוא מעדיף שלא כי הוא מפחד שאני אתמכר וזה..

אבל אני חייב לנסות, אני לא רואה טוב עם העדשות בגלל היובש הזה ואני ממש רואה להיות עם עדשות אז אני רוצה לנסות את הטיפול.

רציתי לדעת איזה סוג של טיפות לקנות? יש טיפות עיניים מיוחדות ליובש עם עדשות מגע? מה הכי מומלץ? איזה סוג ? האם זה כדאי טיפות עיניים במצב שלי?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בעיניים עדשות מגע

הוספת תגובה

• יובש בעיניים עדשות מגע - תגובה

דודו ראובן
    11/09/2011

היי

מומלץ לבקר אצל רופא העיניים של קופת החולים. זה התחום שלו..

בינתיים תנסה את "הוליקומוד" או " היקוסאן" שניהם זהים כשהראשון נמכר בפארמים והשני בחנויות אופטיקה.
    הטיפות האלה נותנות פתרון לטווח ארוך יותר .

דודו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו