מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בעיניים עדשות מגערועי10/09/2011
היי אני בן 16 ואני מרכיב עדשות מגע שנתיות לראייה לרחוק באופן קבוע ויום-יומי.
אני לא רואה טוב עם העדשות, בעיקר בעיות במיקוד הראייה, וגם בחושך אני רואה ממש לא טוב... האופטימטריסט שלי טוען שהעין שלי יבשה, הוא אומר שהעדשות הם במיוחד נגד יובש והבעיה היא לא בעדשות אלא בגלל שהעין שלי יבשה - הוא אמר שאין בעיה להרכיב את העדשות עם היובש בעין שלי זה לא יגרום נזק אבל אין מה לעשות עם הראייה.
שאלתי אותו לגבי טיפול עיניים, הוא אמר שהוא מעדיף שלא כי הוא מפחד שאני אתמכר וזה..
אבל אני חייב לנסות, אני לא רואה טוב עם העדשות בגלל היובש הזה ואני ממש רואה להיות עם עדשות אז אני רוצה לנסות את הטיפול.
רציתי לדעת איזה סוג של טיפות לקנות? יש טיפות עיניים מיוחדות ליובש עם עדשות מגע? מה הכי מומלץ? איזה סוג ? האם זה כדאי טיפות עיניים במצב שלי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעיניים עדשות מגע - תגובה
דודו ראובן11/09/2011היי
מומלץ לבקר אצל רופא העיניים של קופת החולים. זה התחום שלו..
בינתיים תנסה את "הוליקומוד" או " היקוסאן" שניהם זהים כשהראשון נמכר בפארמים והשני בחנויות אופטיקה.
הטיפות האלה נותנות פתרון לטווח ארוך יותר .
דודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)