מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב לאמץ העיניים כשאני על המחשביניב23/09/2011
שלום,
באופן כללי אני רואה טוב מאוד.
משום מה, באופן די מיידי, כשאני על המחשב אני חייב לאמץ את העיניים כדי לראות את הכיתוב בחדות. (לא משהו רציני במיוחד אבל עדיין מורגש, ובכלל לא נעים אם אני יושב במשך זמן ממושך).
אם באופן מודע אני "משחרר" את העיניים ולא מתאמץ לראות, התמונה המתקבלת די מטושטשת ואז קשה פשוט לשבת על המחשב.
בואו נגיד שזה ממש לא מה שהיה פעם.
יש לי מסך די טוב, חד-תמונה, LCD. הבעיה קיימת גם על מחשבים אחרים עד כמה ששמתי לב.
לפני שאני בודק אצל בעל בקצוע, על מה זה יכול להעיד? ולמה זה רק כשאני על מחשב? אולי זה בכלל פסיכולוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב לאמץ העיניים כשאני על המחשב - תגובה
דודו ראובן25/09/2011יניב.
זה לא נראה פסיכולוגי .
כדי להשיב בצורה מדויקת יותר אנא ספר לי:
בן כמה אתה?
באיזה מרחק אתה יושב מול המחשב?
האם יש לך משקפיים לראיה לרחוק?
האם אי פעם היו לך משקפיים? בגיל ילדות למשל
דודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא........
יניב25/09/2011שלום דודו!
אני בן 27.
יושב מול המחשב במרחק של משהו כמו חצי מטר עד 80ס"מ אני מעריך (תלוי בפוזת הישיבה).
אין לי שום משקפיים, ומעולם לא היו.
שיערתי שאולי אני צריך משקפיים לראיה לקצר אבל כשאני קורא (מדף פיזי), גם אם הכיתוב מאוד קטן כמו בעיתון, אני רואה פשוט מצויין ללא שום בעיה ולאורך זמן (ז"א לא מתעייף גם).
משהו כאן מאוד לא מסתדר לי.
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.......
יניב25/09/2011שני דברים הייתי רוצה לציין\להדגיש:
- הבעיה היא רק מול מחשב. עם טלויזיה אין שום בעיה (למרות שהמרחק שונה).
- כל הבעיה המתוארת כבר קיימת איזה שנה. אי נוחות, טישטוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש צדיק שיכול לענות לי? תודה!
יניב27/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש צדיק שיכול לענות לי? תודה! - תגובה
דודו ראובן02/10/2011היי
חופשת ראש השנה.. מצטער על העיכוב.
לאחר קריאת כל העובדות זה לא מסתדר לי- מה שלא מסתדר זה ראיה ללא בעיות בקריאה. כמו כן שהבעיה חוזרת גם במחשבים שונים.
מציע לעשות בדיקה עם דגש על - בדיקת צילינדר- בדיקת שיתוף עיניים לקרוב.
דודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)