עדשות מגע לא נוחות בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע לא נוחות בעין
    עדי
    04/10/2011

יש לי 2 שאלות
    1. לאחרונה רכשתי עדשות חדשות של air optix חודשיות עם צילנדר אני משתמשת בתמיסה רב תכליתית של Renu בפעם פעמיים הראשונות ששמתי אותם הכל היה בסדר והם היו ממש נוחות וטובות לי בעין. הבעיה שעכשיו כשאני שמה אותם אני מרגישה ממש אי נוחות בעין ולא יכולה להישאר איתם, מוציאה ומכניסה מחדש, הופכת, מכניסה שוב לתמיסה וכלום לא עוזר עדיין הם מציקות בעיין עד שאני כבר לא יכולה להישאר איתם. מה שהיה לי לפני עדשות גם חודשיות מאותה חברה אבל דגם ישן יותר שהאופטמטריסט אמר שהחומר שממנו הם עשויים פחות טוב ומעבירות פחות חמצן לעיין.
    הלכתי לאופטמטריסט שקניתי ממנו את העדשות להתלונן על הבעיה והוא אמר לי שהתמיסה לא מתאימה כל כך ועדיף להשתמש בחברת Opti-Free . בנוסף הוא המליץ על קופסא עם סבון לניקוי עדשות חומר שמשפשים על העדשה ואחרי זה מכניסים לתמיסה. רציתי לקבל חוות דעת שלך בעניין.

2. בכללי אני חלק מהיום עם עדשות וחלק עם משקפיים וזה בעיקר כי עם העדשות מגע אני לא מצליחה לראות טוב מקרוב בקריאה, מחשב וכדומה אני רואה די מטוטש ווקשה לי יותר. לפעמים אני מרגישה תחושת יובש ואי נוחות עם העדשות אחרי מספר מועט של שעות שאני איתם בעיין... יש משהו שאתה ממליץ לי לעשות בנדון? האם זה תופעה מוכרת ומה אפשר לעשת?

תודה רבה מראש. עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע לא נוחות בעין

הוספת תגובה

• עדשות מגע לא נוחות בעין - תגובה

נתנאל סילם
    04/10/2011

הי,קודם כל מוזר לי שקודם זה היה נוח ועכשיו לא , לא ציינת אם חוץ מחוסר הנוחות גם חדות הראיה ירדה , הייתי ממליץ לך קודם כל לחזור לאופטומטריסט שלך לבדיקה ולשקול החלפת חומר ניקוי למשהו קצת יותר אגרסיבי כמו מי חמצן אולי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו