מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לעדשות מגעאוהד25/01/2008
ידידה שלי היה לה עדשות
והיא אמרה לי שעדשות מגדיל את המספר ועדיף משקפיים
האם זה נכון ?
ומה זה עדשות רכות או קשות
אפשר ר טיפה הסבר על העדשות?
והאםי לקחת עדשות
ככה אני יהיה איתם יותר מאשר משקפיים
אני בן 15
ויש לי צילנדר
אז עדיף עדשות שאני יהיה איתם יותר או משקפיים שאני יהיה איתם פחות
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אוהד
יניר סודאי25/01/2008עדשות המגע בשימוש כבר כמה עשרות שנים.
אין שום מחקר שמוכיח או מראה כי הרכבת עדשות מגע מגדילה את המספר כך שאני לא יודע על סמך מה ידידה שלך אמרה זאת.
עדשות מגע רכות :
עדשות רכות הן עדשות גמישות מאוד יתרונן הוא בנוחות ההרכבה ובהסתגלות המהירה.
עדשות מגע קבועות :
נמצאות בשימוש בעיקר אצל בעלי אסטיגמטיזם ('צילינדר') גבוה, אנשים בעלי מבנה קרנית מיוחד (קרטוקונוס) ומי שפיתחו אי סבילות לחומרים שמהם עשויות עדשות רכות.
לגבי חלוקת הזמן בהרכבת עדשות מגע מול המשקפיים:
כעקרון זה מאוד אינדבדואלי אך יש להבין שעדשות מגע אף לא מחליפות משקפיים.
עדשות מגע יכולות לצמצם באופן משמעותי את משך הזמן להרכבת המשקפיים אך לא בכלל.
ישנן הרבה סוגים של עדשות מגע אפילו כאלה שאפשר להרכיבן ימים ולילות כדוגמת העדשות Night & Day אך הן פחות פופולאריות.
מה שנהוג בדרך כלל ובמידה והינך נמצא מתאים לעדשות מגע, זה להרכיבן בין 7-10 שעות ביום וובשאר הזמן להרכיב משקפיים.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה, אתה יכול ..
אוהד26/01/2008אתה יכול בבקשה לתת לי עצה לעדשות ?
איזה סוג וכו'
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכדי
יניר סודאי26/01/2008לבחירת עדשות מגע יש מספר פרמטרים, עניין של נוחות, תקציב והעדפות.
לכן יש להיבדק אצל אופטומטריסט ולפי ממצאי הבדיקה יתאימו לך עדשות מגע.
בנוסף אפשרי לספק לך עדשות לניסיון ללא עלות בכדי לוודא שמה שמוצע לך הוא אכן מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)