ZEISS עדשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ZEISS עדשות
    ליאת
    25/10/2011

האם מישהו יכול להמליץ /לא להמליץ, על עדשות יומיות של חברת ZEISS, ראיתי אותם במבצע ואני מתלבטת האם לקנות או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ZEISS עדשות

הוספת תגובה

• ZEISS עדשות - תגובה

נתנאל סילם
    25/10/2011

כדאי לעבור התאמה אצל אופטומטריסט מוסמך ולשמוע על המלצתו כל התאמה היא יחודית ללקוח, בקשר לעדשה איני מכיר אותה , עדיף ללכת על הסוגים המוכרים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה צייס

איגור
    04/11/2011

קניתי כאלה בהלפרין, והן ממש לא נוחות. היה אצלהם מבצע 1+1, אז מתוך 12 עדשות רק אחת יציאה טובה, את כל השאר פשוט זרקתי. חבל על הכסף. ואני משתמש בעדשות כבר מלעמה 10 שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי היה ניסיון רע איתם

תומר
    04/11/2011

קניתי חבילה של 3 זוגות חודשיים, גם כן בהלפרין, מתוכה רק זוג אחד היה טוב.
    בזוג השני היו חסרות חתיכות בעדשה מבלי ששמתי לב וזה גרם לי לעיניים אדומות כעבור כמה שעות של הרכבה, והזוג השלישי נקרע לי ביד באופן פתאומי בדיוק כשהרכבתי את העדשות. וגם אני ותיק בעסק (13 שנים כמעט). לדעתי, להתרחק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו