מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות קשותרונית07/11/2011
שלום
יש לי עדשות קשות ואחת בטעות נפלה לכיס ועברה כביסה במכונת כביסה (עם כל מה שכרוך בזה - אבקת כביסה עם החומרים הפעילים שלה וכו'..).
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בעדשה, כמובן אחרי שניקיתי אותה עם סבון לעדשות כמה פעמים והשרתי אותה בתמיסה.
או שיכול להיות שהחומר של האבקת כביסה פגע בעדשה/בציפוי שלה או משהו כזה וזה יזיק לעין.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות קשות - תגובה
דודו ראובן09/11/2011היי
אנא פני לאופטיקה בה רכשת את העדשות-
בשלב הראשון יש לבדוק את העדשה במגדלת כדי לראות אם יש פגם נראה לעין.
בשלב שני - בפיקוח האופטומטריסט או רופא העיניים תוכלי לשים את העדשה ומייד לראות אם יש תגובה לעין.
במידה ואין - המשך הרכבה תוך תשומת לב מלאה לכל תגובה שיש והסרה מיידית במידה ויש.
באופן כללי עדשות קשות לא נושמות לא אמורות להפגע כלל.
עדשות נושמות סופגות - תלוי עד כמה העדשה "נושמת"
מי שהתאים לך את העדשות צריך לפקח על זה . אבל , זה מה שאני הייתי עושה מול מטופל שלי, ובתנאי שסוג העדשה רשום אצלי במדויק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)