מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגעמור08/11/2011
שלום, אני משתמשת בעדשות חודשיות (של בוש אנד לומב) כבר בערך שנתיים, ולפני כמה חודשים התחילה לי תופעה שכאשר העדשות בתוך העיניים אז יש לי קצת אדום באזור שמסביב לאישון, וגם באופן כללי הוורידים שבלבן של העין יותר בולטים.
שמתי לב שכשאני משתמשת בעדשות יומיות אין לי את התופעה הזאת ולכן עברתי ליומיות. הבעיה היא שנשארו לי עוד שלושה זוגות של עדשות חודשיות וחבל לי לזרוק אותן, אך מצד שני גם חבל לי על העיניים שלי. אז אני לא יודעת אם אני גורמת בכך נזק לעיניים או לא. מבחינת נוחות, כשאני עם החודשיות יש תחושה קצת פחות נעימה בעיניים, אבל זה לא משהו רציני שהוא בלתי נסבל.
חשוב לי לציין שניסיתי לעבור לסוג אחר של תמיסה וזה לא פתר את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להגיד ש..
מור08/11/2011שכחתי לציין שהתופעה שיש לי עם העדשות החודשיות היא גם כאשר הזוג הוא חדש לגמרי, כלומר מהיום הראשון שפתחתי את הקופסא של העדשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להגיד ש.. - תגובה
דודו ראובן09/11/2011היי
השאלה חשובה מאוד כי התשובה עליה היא מענה לרוב הבעיות שקיימות בהרכבת עדשות.
העיין היא חלק גוף נהדר בעל יכולות מרשימות של ראיה, רפוי עצמי והתראה על בעיה.
כאשר משהו לא תקין העין שולחת מסר ברור שמשהו לא תקין.
אסור להתעלם מהתשדורת הזו כי זו הדרך של העין להגן על עצמה.
לא הייתי ממליץ להרכיב שום עדשה שנותנת התראה כזו. אם הכל היה תקין לא היית מרגישה בהפרעה.
זה תקף לכל העדשות ולכל המקרים.
ראיתי אנשים שהתעקשו להרכיב עדשה שהטרידה אותם בעין והתברר שהם הולכים כבר שבוע עם קרע בעדשה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)