מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע קשותחסוי17/11/2011
שלום רב,
יש לי קוצר ראייה גבוה וצילינדר גבוה בשתי העיניים.
לפני כשבועיים התחלתי להרכיב עדשות מגע קשות (בהדרגה) לאחר הניסיון השני להתאמתן.
בניסיון הראשון ראיתי 6/6 בשתי העיניים, יחדיו ולבד, אך העדשה הימנית נפלה בקלות יתרה. לכן לאחר שבוע ימים, הרופא התאים את העדשה לצילינדר ובהתאמה איכות הראייה כמובן קצת התקלקלה.
אתמול חזרתי מטיול בן 4 ימים, לכן לא הרכבתי באף יום במהלך השבוע פרט להיום ואתמול בערב את העדשות.
כבר בשבוע הראשון שמתי לב שאחרי 2-3 שעות, הראות בעין ימין הופכת למטושטשת יותר, כאילו מעוננת. לעומת זאת, בעין שמאל, אני רואה מצוין.
כמו כן, כאשר אני מסתכל על מקורות אור אני רואה מן קרני אור היוצאות מאותו המקור. זה לא ממש מפריע אבל אני בכול זאת מעדיף להיות בלי הלקות הזו.
רציתי לדעת מהו מקור לשתי הבעיות והאם ישנו קשר.
המשך יום מצוין ותודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע קשות - תגובה
איציק שבח17/11/2011בסוף דבריך ציינת שישנם הילות סביב מקורות אור,
אם התופעה רק בימין כנראה שהעדשה בעין הזו לא ממורכזת ולכן גם הראייה פחות טובה, והגורם לשתי התופעות הללו הוא אחד,
אם התופעה רק בשמאל, או בשני העיניים, יש בעיה גם בשמאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי17/11/2011ה"עננות" הזו היא רק בעדשה הימנית. ההילות הן בשתי העיניים.
אני צריך בקרוב לחזור לביקורת לרופא, אחרי חודש של התנסות עם העדשות.
האם יש קשר בין הגעה של חמצן לעין, או ליתר דיוק - חוסר בהגעה של חמצן לעין, לבין אחת מהבעיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
איציק שבח17/11/2011ההילות מזוהות גם עם חוסר חמצן וגם עם מיקום לא נכון אבל לאו דווקא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)