משקפיים ראשונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיים ראשונים
    אלי
    20/11/2011

לפני כשבוע רכשתי משקפיים בפעם הראשונה. בעיקר בגלל שהתחלתי ללמוד והתקשתי לקרוא מהלוח. לפי מיטב זכרוני המספר בעין ימין ושמאל יצאו בערך אחד ואחד וחצי. אך הצלינדר לדברי האופטימטריסטית יצא גבוה. באיזור 2.5 אם אני לא טועה. בכל אופן שבאתי לרכוש המוכרת אמרה לי שהמשקפיים שאני אקנה יהיו רק חצי מרשם. ולחזור עוד חצי שנה לאחר הסתגלות ולרכוש את המרשם המלא. האם זה באמת נהוג? למה בעצם אני צריך לקנות משקפיים פעמיים. האם ההסתגלות למשקפיים בפעם הראשונה יהיו ככ קשה בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים ראשונים

הוספת תגובה

• משקפיים ראשונים - תגובה

נתנאל סילם
    20/11/2011

ישנם כמה גישות לגבי משקפיים ראשונים . אחת מהם אומרת באמת שאם המרשם (המספר או\ו הצילינדר ) גבוה אז לא נתקן את כל המרשם אלא רק בין חצי תיקון לשלושת רבעי תיקון וזאת כדי להקל על ההסתגלות , גישה זו נכונה בעיני וגם אני נוהג כך , כמובן שישנם עוד פרמטרים שנכנסים למשוואה הסופית כגון גיל , עיסוק , תפקיד המשקפיים וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו