עובי עדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובי עדשה
    גילה
    22/11/2011

יש לי מס' 8- שמונה מינוס למרחק, מעוניינת במולטיפוקל של רודנשטוק,האם מומלץ עדשה 1.67 או 1.74 למשקפיים "ברגים" ללא מסגרת. האם רודנשטוק מבטחת גם על 1.74 במס' כאלו. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובי עדשה

הוספת תגובה

• עובי עדשה - תגובה

דודו ראובן
    23/11/2011

היי

למיטב ידיעתי היא מבטחת נגד שבר לשנתיים- אבל זה לא זהה לכל החנויות ולכן השאלה צריכה להשאל בחנות הספציפית שאת קונה- ההתנהלות שלך במקרה של תקלה היא מול החנות ולא מול רודנשטוק.

יתרונות 1.74- יותר דק
    חסרון- ככל שהעדשה דחוסה ודקה יותר כך יש לה גוון קטן - לא שקוף במאה אחוז-

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת בעניין

גילה
    23/11/2011

שוב תודה, יש לי כרגע עובי 1.67 במשקפי ברגים (ללא מסגרת) בצדדים העובי נראה ממש לא יפה. הציעו לי לשייף בצד ע"מ למזער את העובי בצד. שאלתי: האם ניתן ואם כדאי לעשות זאת. תודה מראש גילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת בעניין - תגובה

דודו ראובן
    27/11/2011

היי

לדעתי שיוף בצד יראה לכאורה עובי נמוך יותר אבל פס השיוף יהיה מכוער מאוד..
    לא מומלץ.

שוב אני מדגיש.
    בחירה נכונה של מסגרת היא המפתח- לא אינדקס העדשה - ההשפעה של בחירת המסגרת עולה עשרת מונים על האינדקס

דודו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו