מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מרגע-אלרגיה ודמעותאנונימ01/12/2011
שלום לכולם,
אני מרכיבה עדשות מגע כעשרים שנים. בחצי שנה האחרונה אני מרגישה שהעין דוחה את העדשות. אי מפחת אלרגיות ולעיתיים אחרי כמה שעו העין מתחילה לדמוע ולהפריש הפרשות.
אני ממש מתוסכלת מזה כי אני מגיעה לרופא עיניים כל חודש לערך עם אלרגייה ואי נוחות בעין.
אני מרכיבה עדשות רכות יומיות אבל זה לא ממש עוזר.
שאלתי היא האם יש עדשות מגע שמתאימות לעיניים רגישות עם נטייה לאלרגייה או שזה סוף פסוק מבחינתי ולא אוכל להרכיב יותר עדשות?
אשמח לתגובתכם..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מרגע-אלרגיה ודמעות - תגובה
נתנאל סילם04/12/2011האם הרופא המליץ לך להפסיק? כי אם כן אז כנראה אז העין "עייפה " מהעדשות.
אם את ממש לא סובלת משקפיים כדאי לשקול ניתוח להסרת משקפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
כירורג אורתופדי וכף יד.
רופא בכיר במחלקת מיקרוכירורגיה וכירורגיה של היד בבית החולים השרון
... קרא עוד