מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רב תודות על השירותיות והמקצוענות
שרלי ביטון06/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע קשות וצילינדריםשרלי ביטון01/12/2011
שלום רב לכל הצוות , יישר כח על עבודת הקודש המסורה
אני בחור בן 34 עם קוצר ראייה מולד , עין עצלה , מספרים 14.15 עם צילינדרים הנעים בין 3-4
17 שנה מרכיב עדשות מגע רכות לאחרונה אני מנסה להסתגל לקשות מפני שהרכות פחות עושות את העבודה
1. הלכתי למומחה מהמובילים בארץ ואת העדשות הקשות הוא עשה לי ללא צילינדרים , אני תוהה אם עדשות קשות מכסות גם צילינדרים גבוהים כמו שלי ללא צילינדר
2. איני יודע אם זה המקום לשאול אך אני סובל מפלוטרס כבר שנים רבות ואני במעקב חצי שנתי , שאלתי היא האם ההתעסקות עם העדשות הרכות ובפרט הקשות, יכולה להאיץ תהליך היפרדות זגוגית/רשתית והאם העדשות גרמו לי לנסיקה במספרים שלא נעצרת
בכבוד רב ובתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע קשות וצילינדרים - תגובה
איציק שבח04/12/20111. עדשות קשות מוגבלות בכיסוי על הצילינדר, בצילינדר מעל 3 דיאופטר מקובל לשקול עדשות קשות עם צילינדר.
2. הפרדות זגוגית/ רשתית מואצות עם עלייה בקוצר הראייה וללא קשר לעדשות מגע. אם כבר, ישנו קשר עקיף בכך שלפי חלק מהמחקרים עדשות מגע קשות מאטות את קצב ההתפתחות של קוצר הראייה, בעיקר עדשות מגע מולטיפוקליות, ובכך הן יכולולת לתרום לסיכון נמוך יותר עם עדשות, אבל, למרות הכל, קוצר ראייה כשלך הוא גורם סיכון משמעותי בפני עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלותיי
שרלי ביטון05/12/2011מספר הצילינדרים משתנה ממשקפיים לעדשות ?
לפי מה שהבנתי עם מספרים כמו שלי היפרדות רשתית זה רק עניין של זמן , האמנם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלותיי - תגובה
איציק שבח05/12/2011בהחלט, גודל הצילינדר משתנה במעבר בין משקפיים לעדשות מגע.
לגבי, ההפרדות, קיימת סטטיסטיקה, וסטטיסטיקה כידוע לא מחייבת, אבל כדאי שתשאל בפורום הסמוך של רופאי העיניים, שם התשובה תהיה יותר מדוייקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)