מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקפייםממוקדת04/01/2012
יש לי משקפי ראיה למרחק בלבד שלרוב אני בלעדיהן כי יש לי מספר נמוך(2-). יש לי נטיה לאקזופוריה-או שהמילה אקזופוריה מכילה בתוכה את זה שזאת נטיה, ונטיה שאמרו לי שיש לי לפזילה כלשהי במבט לקרוב או שבכל מקרה יש לי פזילה מקרוב, כל פעם בעין אחרת, זאת שאני לא מתמקדת בה. פזילה אין לי והתיקון או התיקונים היחיד/ים צריך/ים להיות במשקפיים. אני רוצה משקפי ראיה ועדשה שמגינה מהשמש כך שלא אצטרך להחליף משקפיים. אני חייבת משקפי שמש כי העיניים עברו איזה שינוי בפציעה שלפניה לא הייתי צריכה משקפיים, וכי הן ירוקות עם לפעמים כחול-הבנתי שעיניים ירוקות הן בעצם עיניים כחולות עם משהו צהוב-אבל הרבה פעמים אני מסתדרת טוב בלעדיהן ולא מרכיבה אותן. משקפי ראיה בכלל אני לא מסוגלת להרכיב בחוץ כי יש לי אז אור יותר מדי חזק. אני רוצה זוג אחד שקוף שיסדר לי את כל הבעיות, בתקווה שהראיה שלי לא תחלש מזה שאהיה כל הזמן עם משקפיים, כי עכשיו רוב הזמן אני בלי משקפיים.איזו התמחות צריכה להיות לרופא העיניים שאמצא? (הרופא שעשה לי את המשקפיים שלי יצא לפנסיה ולא היתה לו התמחות מעבר בנוגע אלי), ואילו עדשות אני צריכה למשקפיים כדי שאוכל לראות איתן גם בתנאי חדר וגם בתנאי שמש (ובבקשה לא להמליץ על משקפיים מתכהים כי היו לי כאלה פעם וזה לא בשבילי) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפיים - תגובה
איציק שבח04/01/2012עדשות פולרויד עם ציפוי אנטי רפלקס יאפשרו לך להמנע מסינוור מחד, ומאידך לחוש בנוח בתנאים אפלוליים, כמו בתוככי החדר, למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פשוש שואל04/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה עדשות פולורואיד וגם
פשוש שואל04/01/2012אני לא מסתנוורת כמו שהאור חזק לי מדי ביחד עם המשקפי ראיה. ובקשר לנטיה לפזילה, איזה עדשות יכולות למקד לי את העיניים במקרה שבו יש לי פזילה ויש גם איזון. לחרדתי בראאי בסופר אני מסתכלת למעלה ואז תמיד יש עין אחת שבורחת החוצה, או זאת או זאת. האם זה נקרא פזילה? האם יש לזה תיקון אופטי? אני ממש חייבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה עדשות פולורואיד וגם - תגובה
איציק שבח08/01/2012לגבי תיקון אופטי אפשרי לפזילה תצטרכי לעבור בדיקה אצל אופטומטריסט מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זאת לא פזילה באמת
כמו קודם-ל19/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תיקון אופטי למצבים שמדמים פזילה?
כמו קודם-ל27/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה תוספת
כמו קודם-ל27/02/2012יש לי ציפוי אנטי רפלקס חדש וציפוי אנטי uv. משקפי פולורואיד זה משקפיים כהים? אני לא מסוגלת להשאר עם משקפיים כהים באזורים קצת חשוכים וזה הורס את אפקט המשקפיים כי אני מורידה אז את המשקפיים בשביל לא ליפול מכל מיני דברים שאני לא רואה טוב בחושך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה תוספת - תגובה
איציק שבח01/03/2012כפי שכבר ציינתי, משקפי פולורואיד מאפשרים השארות עם המשקפיים הכהים בתנאים אפלוליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לגמרי הבנת אותי
פשוש הבית11/03/2012בסוף יש לי משקפי ראיה עם אנטי רפלקס. בעיני תנאים אפלוליים הם לא תנאי החדר שבהם אין לי צורך במשקפי שמש בכלל, ומשקפי פולורויד יכולים פשוט להפריע לי לראות כי משקפי שמש כהים לי לא בתנאי שמש, ואז אני מורידה אותן ואין לי גם לא תיקון מינימלי לפזילה הסמויה. אני לא יודעת איפה למצוא צוות של אופטומטריסא מומחה ורופא עיניים מומחה לעניין בשביל לחפש תיקון אופטי לפזילה סמויה שנובעת מספיגת רקמת שומן בשעה ששרירי העיניים ישרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובתך
פשוש שואל27/03/20121.איך משקפי פולורויד מאפשרים הישארות עם משקפיים כרהים בתנאים אפלוליים?
2.אני לא רוצה להסתיר את העינים כי אז באמת יחשבו שיש לי מה להסתיר. אני שואלת איך למצוא משקפיים שיתקנו לי נטיה לפזילהמדומה סמויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל איך יראו שהעיניים שלי יפות?
פשוש הבית14/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
פשוש הבית24/04/2012לא חשוך להסתובב איתם? פעם היו לי משקפיים מתחלפים שהיה לי חשוך להסתובב איתם בתנאים אפלוליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה תוספת
כמו קודם-ל27/02/2012יש לי ציפוי אנטי רפלקס חדש וציפוי אנטי uv. משקפי פולורואיד זה משקפיים כהים? אני לא מסוגלת להשאר עם משקפיים כהים באזורים קצת חשוכים וזה הורס את אפקט המשקפיים כי אני מורידה אז את המשקפיים בשביל לא ליפול מכל מיני דברים שאני לא רואה טוב בחושך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)