מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת על עדשות מגע פרפקשן ביו!מור .א.18/01/2012
היי,
ביצעתי בדיקת ראיה היום ועלה לי המספר בעין ימין מ-6 ורבע ל-6 וחצי
ובעין שמאל עלה המספר מ- 6 ל-6 ורבע. (בשני העניים יש בנוסף צלינדר)
האופטימטריס אמר לי שבמידה ואני יהיה מעוניינת הוא יזמין לי עדשות מגע של פרפקשן ביו,
ובשבע עניים המליצו לי על עדשות מגע של שני חברות אחרות (ג'ונסון, ארופטיקס)
אני מעוניין לקבל חוות דעת מקצועית, על מנת לקבל קצת רקע על עדשות ממולצות וחברות איכותיות והכסף הוא לא קנה מידה עבורי אני גם התעניינתי אצל האופטימטריס לגבי הסרת משקפיים בלייזר והוא לא ממליץ לי לעשות מכל מיני בעיות!
אם אפשר לקבל חוות דעת מקצועית בעניין הזה כי זה מאוד חשוב לי!
בתודה ממני
מור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת על עדשות מגע פרפקשן ביו! - תגובה
דודו ראובן19/01/2012בוקר טוב..
לגבי עדשות המגע.
באופן כללי חל שינוי מהותי בשנים האחרונות עם כניסת חומרים חדשים לייצור.
החומרים החדשים מתאפיינים ביתרון ברור בהעברת חמצן לו הקרנית זקוקה.
בנוסף שולבו בייצור איכות הרטבה והרגשת לחות משופרת.
העדשות שהזכרת כאן: גונסון - גונסון הוא שם כולל לחברה ולא לדגם העדשה . חברת גונסון עדיין ממשיכה לייצר עדשות מהדור היישן אך רוב הייצור מופנה לעדשות סיליקון היידרוגל מהדור החדש. הדגמים החדשים הם "אואזיס" לשימוש לשבועיים או "טרו איי" לשמוש יומי.
הזכרת את "אייר אופטיק" שהוא דגם המיוצר עם החומרים המתקדמים של חברת "סיבה וויגן".
לגבי פרפקשן, לא שמעתי על המותג.
חברות נוספות שמייצרות דגמים עם טכנולוגיית סיליקון היידרוגל הן "בוש אנד לומב" ו"סופלקס".
לגבי ניתוח עיניים -
כאשר התיקון מצליח הוא מאפס את המספר ואתה אמור לראות טוב.
אולם- אם המספר שלך אמור לעלות בשנים הקרובות הוא ימשיך לעלות גם אחרי ניתוח. הניתוח מאפס לנקודת הזמן בו נעשה ואינו מונע שינויים בעתיד.
ישנן בעיות אחרות של יובש מוגבר אצל חלק מהאנשים , ראיית הילה של אור בלילה אצל חלק מהאנשים אך אין מחקר מבוסס על אחוזים מכלל המנותחים.
באופן כללי הניתוח קוסמטי וכך אמורה להיות ההתיחסות בקבלת ההחלטה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת על עדשות מגע פרפקשן ביו
מור .א.19/01/2012ערב טוב דודו,
שמחתי לראות שהגבת לשאלה שלי, מאחר ואתה בתגובה שלך התייחסת לנקודות רגישות, אני מעוניינת לשאול אותך שאלה נוספת.
אני עובדת בחנות בגדים ורוב הזמן יש קרנית האבק באוויר שהוא בנוסף ליובש שמתרחש אצלי בעין יתרה מכך, האופטמטריסט אמר לי שהיובש שקיים אצלי בעין לא מלבדו אלה גם בנוסף אני משתמשת בגלולות האם זה מגדיל את הסיכון או בכלל מה אני אמורה לעשות במצב שלי מנסיונך האישי, עד מוצאים איזה שהוא רופא מנוסה כמוך שנותן תשובות ברורות בלי אינטרס זה רחוק כי אני מבאר שבע ואתה בת"א.
יש איזה שהיא דגם או חברה שאתה ממליץ עליה במיוחד שאתה מנסיונך האישי שלקוחות שלך רכשו אותם הסתדרו איתם גם מבחינת הראיה וגם מבחינת מידת הרגישות וההיכות בשביל העין?
ושוב תודה רבה על העזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת על עדשות מגע פרפקשן ביו - תגובה
דודו ראובן22/01/2012היי מור
מה שחשוב זה התאמת עדשות מלאה עם זוג לנסיון. אין טעם לקנות קופסא.
החברות המובילות נותנות לנו אפשרות לתת ללקוח עדשות נסיוניות ולעקוב אם זה תקין.
בסופו של דבר צריך להתאים בין הצפיות של הלקוח לתוצאה.
לדוגמא - אם את רוצה להרכיב עדשות 12 שעות ביום אבל אחרי 3 שעות זה מציק אז אין התאמה.
אם את רוצה להרכיב רק למכון כושר שלוש שעות בשבוע אז זה קל יותר.
יש הבדל ניכר בין אדם לאדם ביכולת ההרכבה וסוג העדשה שמתאים ולכן צריך סבלנות. אחרי שמגיעים לדגם הנכון אז הכל נפתר..
אינני מכיר את באר שבע כך שאין לי המלצה ספציפית על מקום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)