מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקפייםגיל07/03/2012
שלום רב ,
אני מרכיב משקפיים והבעיה העיקרית שלי איתם היא שהם מחליקים/גולשים מהאף ולעתים קרובות אני צריך לדחוף אותם במעלה גשר האף ולהצמיד חזרה לפנים. זה קורה בעיקר כשאני קורא ספר או מתכופף אבל לא רק, וגם קורה במצבים אחרים. דבר זה מאוד מאוד מפריע לי והיה גם בזוגות משקפיים קודמות. המוטות של המשקפיים הם בסדר, כלומר הם לא עקומים ולאיוצאים כלפי חוץ. ניסיתי לסדר את האפונים, וכמו כן לכופף את קצה המוטות, וגם כן לא עזר.
מה הפיתרון לבעיה שכיחה זו? האם אני צריך משקפיים עם מוטות ארוכים ומעוקלים שתופסים את כל האוזן? (או כאלה שניתן לעקל אותם כך שיתפסו את כל האוזן)
אשמח לתשובתך ועזרתך. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפיים - תגובה
רימון בן ישי07/03/2012ירון בוקר טוב,
משאלתך עולה כי טיפלת כמעט בכל האזורים "הבעייתיים" של המשקפיים.
ישנו אזור נוסף אותו ניתן לשנות במסגרות מסויימות והוא החיבור שבין המוט לגוף המסגרת.
אני בטוחה שעשית עבודה טובה, אך עם זאת הייתי מציעה לך לחזור לחנות בה רכשת את המשקפיים ולתת לאופטיקאי לסדר זאת בעבורך.
כמו כן, ישנן מסגרות מסוגים וגדלים שונים לרבות מסגרות עם סופיות (החלק האחרון של המוט) מסיליקון או פלסטיק עדין אשר להן אחיזה טובה יותר על האוזניים. בכל מקרה, מומלץ להתייעץ עם אופטומטריסט או אופטיקאי בבחירת מסגרת אשר תתאים למבנה הפנים שלך בצורה האופטימאלית.
בברכת חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)