לא רואים את התשובות שלי ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רואים את התשובות שלי ל
    פשוש שואל
    12/03/2012

למה צריך לתקן את הפוריה המדומה אם הכל תקין?!
    קחי מסגרת שתתלבש עלייך אסתטית וזהו, כי לפי מיטב הבנתי חוץ מבעיה אסתטית ותנועה מאוד ספציפית של עין שמאל - אין בעיה אופטית או כפילות ראייה או חוסר נוחות בראייה הדו עינית.התשובות שלי הן:
    זאת פוריה ולא טרופיה.יכול להיות שהפוריה לא מדומה.הכל לא תקין כי יש בעיה אסטטית שרואים בשתי העיניים בתנועות לא מאוד ספציפיות. לפעמים יש מעט מאוד כפילות ראיה וחוסר נוחות בראיה הדו עינית. כתב לי פרופסור שניתח אותי ב89 ונפטר מאז שקיים pseudoptpsis שאולי יהיה צריך לתקן, אז עכשיו אני רוצה תיקון אופטי יותר גדול לזה ומסגרת יותר מתקנת לזה, בצבע יותר מתקן לזה, ושאם אני מסתכלת הצידה שזה יתקן לי בשני הצדדים ובמבטים למעלה ולמטה ולאלכסונים.היתה לי מסגרת אבל מאוד מהר היא נעלמה לי מרוב שהתרגשתי ממנה, ובגלל הביקורות הלא מפרגנות של אמא שלי.כמו כן יש לי בעיה למצוא עוד מסגרת שתתלבש עלי לחלוטין אסטטית ואני לא יודעת איפה קניתי את המסגרת ההיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רואים את התשובות שלי ל

הוספת תגובה

• לא רואים את התשובות שלי ל - תגובה

איציק שבח
    13/03/2012

התשובה לא השתנתה, את זקוקה למסגרת אסתטית שתסתיר את מה שאת רוצה להסתיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אני מוצאת מסגרת אסטטית שתסתיר

פשוש שואל
    27/03/2012

מה שאני רוצה להסתיר? אין לי מושג איפה עשיתי משקפיים מהממים שהסתירו והכל ונעלמו לי אחרי שהלכתי להראות אתם בחנות אחרת ושם הרגיזו אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אני מוצאת מסגרת אסטטית שתסתיר - תגובה

איציק שבח
    28/03/2012

קשה לי לעזור לך בזה:)
    תצטרכי להסתובב באופטיקות באיזור מגורייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לענות אבל נעלמה לי ההודעה שלך

פשוש שואל
    12/04/2012

בזמן שנרשמתי ואני צריכה להעיר מישהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזכרתי+להסתובב באופטיקות

פשוש שואל
    12/04/2012

בחלון ראווה אין הכל ולבקש שיראו לי הכל אין להם זמן ויש להם עומס, ואני לא יודעת אם המרשם שיש לי מתקן טוב , אם בכלל אפשר לתקן את הפזילה המדומה שיש לי בגלל ספיגת רקמת השומן בארובה מאחורי גלגל העין (כדור העין), ואם תגיב פה עוד פעם מישהי שקוראת את ההודעות ששלי ותכתוב שאני חוזרת על עצמי אני לא יודעת מה אני אעשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1. מה זה אופטיקות

פשוש הבית
    24/04/2012

2.מה שיש לי זאת לא פזילה אלא ספיגה בעבר של 2 דברים שמדמה פזילה בעין השמאלית כשאני מסתכל שמאלה וכשהמיקוד עובר לעין השניה -ימין במצבים בהם העיניים לא מתמקדות יחד. אני יכולה ששתיהן תתמקדנה אבל עין שמאל טיפה יותר חלשה כי אובחן פעם אנופתלמוס ואובחנה פעם ספיכת רקמת השומן בארובה. איזה משקפיים יכולים לתקן את הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה יש עדשות פולורואיד וכמה זה עול

פשוש שואל
    18/12/2012

ה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שלי יותר אחרת כי היא במיקוד

ש
    18/01/2013

אני יכולה למקד את העיניים נכון בעין הטובה ואז אין פזילה מדומה.
    הפזילה המדומה נוצרת בגלל ספיגה של רקמת השומן כשנספג דימום מאסיבי שהיה בה כי היתה לי מכה טראומתית בארובה. עשיתי פוני שמסתיר את איפה שקיבלתי מכה, ומאזן יותר את הכל.הבעיה שנשארה היא מתי שאני מסתכלת שמאלה וביחוד שמאלה ולמטה שאז נוצרת פזילה מדומה גם כשאני מסתכלת בעין הטובה ולמעשה בשתי העינייים וגם פזילה יותר אמיתית אם המיקוד עובר לעין שמאל ואז הראיה היא רק בעין שמאל . חוץ מזה אני לא יודעת מה לבקש בדיוק בשביל שאני אוכל להיות עם משקפי ראיה בלי שהם יגדילו את עוצמת השמש-יש לי עיניים ירוקות/כחולות ורגישות למשקפיים בשמש, במצבים שבלי משקפיים אני לא צריכה משקפי שמש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה יש מסגרות אסטטיות?

פשוש שואל
    18/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו