תודה על תשובה, וסליחה על האורך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • תודה על תשובה, וסליחה על האורך
    שרגא
    12/03/2012

    אקדים כי אני סובל מקרתאקונוס משמעותי, אך אני עובד בבניה ולא שייך לעבוד עם עדשות, ועל כן אני חובש משקפיים עם מספרים גבוהים 7-8 וצילנדר גבוה. מאחר והמשקפיים יקרות (3000 ש"ח) אני מחליף אחרי עבודה משקפיים. לפני כחודש רכשתי משקפיים ובקשתי שיעשו לי אותו מספר במדויק כמו הזוג הקודם, אלא שמשום מה לא הצלחתי להסתגל לחדשות. חזרתי אופטיקה ושם טענו שהמספר והמיקוד בדיוק כמו הקום. ניתי עוד שבוע של סחרוחורות... ואז ניגשתי לאופטיק אחרת ושם גילו שיש חריגה של רבע מספר- כמובן שחזרתי לאופטיקה שמשם רכשתי, והם ניסו לבטל בזלזול,שרבע מספר זה לא משמעותי וכו'.
    שאלתי: מה אתם אומרים, האם יש סיכוי שאני מחליף בין הזוגות באמצע היום והם לא מדוייקים (רבע מפר) זה גורם לסחרור, יש לציין שהמשקף החדש גדול יחסית עם עדשות בשיפוע לכיון הלחי, לעומת הישן קטן- השאלה אם יש קשר?? תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תודה על תשובה, וסליחה על האורך - תגובה

    רימון בן ישי
    13/03/2012

    שרגא בוקר טוב,
    מעבר בין זוגות משקפיים שונים עלול לגרום לתחושות של אי נוחות גם אם המרשם לכאורה זהה בינהם.
    האופן בו המשקפיים מונחים על הפנים משפיע על איכות וחדות הראייה ואף משמעותי הרבה יותר במספרים גבוהים. זווית העדשה אותה ציינת נקראת זווית פנטסקופית ולה השפעה רבה על הראייה. במידה ואכן המרשם זהה, שינוי מנח המשקפיים על הפנים יכול לפתור בקלות את הבעיה.
    בנוסף, הייתי מעוניינת ליידע אותך שקיים טיפול העוצר את התקדמות הקרטוקונוס והוא נקרא קרוס לינקינג. כמו כן, קרטוקונוס ידועה כמחלה תורשתית ומומלץ שבני משפחה מקרבה ראשונה ייבדקו אף הם.

    בברכה,


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו