מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בעיןזחאלקה08/04/2012
שלום אני בן 30 וסובל ראיה ירודה בעין שמאל עשיתי משקפיים וזה לא התאים לי הכל
משתבש לי כשאני לובש משקפיים גם משקפי שמש מפריעים לי ומתחיל אחרי פרק זמן
קצר להרגיש כאבים במרכז מעל האף מין סחרחורת שמכאיבה ומשבשת את הראיה
בשתי העיניים מאז אני לא לובש אותם אני גם יש לי כתמים שחורים מתחת לעיניים ששורפים לי מתי שאני מפעיל
מאמץ בנוסף יש לי צניחת עפעף בעין שמאל הייתי בבירורים ועד עכשיו אין תשובה
למה משקפיים לא מתאימים לי האם זה קשור למערכת עצבים או משהו אחר
זה מאוד מפריע לי לקיים חיי יום יום לא מצליח להתרכז או לקרוא או לשבת מול מחשב
הכאבים תוקפים אותי מה אני יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בעין - תגובה
איציק שבח09/04/2012למיטב הבנתי, עין ימין תקינה ועין שמאל לא רואה טוב,
אם יורשה להבין את הסיבה שבה אינך חש בנח עם משקפיים, מכיוון שעין ימין רואה טוב, ועין שמאל מטושטשת וכאשר מתקנים את עין שמאל עם תיקון אופטי, העין המטושטשת באה לידי ביטוי ו"מפריעה" לראייה התקינה של עין ימין,
במצב כזה עליך לשנות את המרשם ולתת תיקון חלקי או תיקון נח אחר לעין שמאל ע"י בחינה של המרשם החדש עם שתי עיניים פקוחות.
לצורך כך עליך לגשת לאופטומטריסט ולערוך בדיקה מחודשת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)