שינויי זווית ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויי זווית ראיה
    ליאור 55
    09/05/2012

שלום רב
    אני מרכיבה משקפיים מיזה כ5 שנים עד לפני כשנה הייתי מרכיבה אותם רק למרחק ומלפני שנה אני מרכיבה קבוע עקב עלייה במיספרים ...בנובמבר היה לי שינויי זווית ראיה החלפתי עדשות חדשות היה בסדר מבחינת ראיה היום הייתי בבדיקה שוב ועוד פעם שינויי בזווית ראיה וכן ירידה בחדות ראיה מה שלא היה לפני שנה וחצי האחרונים
    אבקש לדעת מה זה שינויי זווית ראיה והאם זה עלייה של מספר משקפיים או מיספר צילינדר בנוסף יש לי ציללנדרייים בשני העיניים
    ומה שאני יודעת שהמיספרים שלי הם מינוסים וצילנדרים

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויי זווית ראיה

הוספת תגובה

• שינויי זווית ראיה - תגובה

דודו ראובן
    10/05/2012

היי

נתון הגיל לא נמסר , בכל זאת אנסה להשיב

צילינדר הינו מספר שונה בזוויות שונות בעין. אם אפשט את זה אז אם מודדים את המסר בציר 90 למשל מספר 2 ומודדים בציר 180 ומוצאים
    מספר 3 אז יש צילינדר של 1.

רובם המכריע של הצילינדרים הוא סביב זוויות 180 או 90. אם כי יש גם אלכסוניים.
    צילינדר גבוה יוצר מריחה של התמונה בזווית מסוימת ותיקונו עם משקפיים מתקן את המריחה.

שינויים קטנים בזווית קורים. שינויים גדולים לא, בד"כ.
    אם לאחר התיקון הראיה טובה.6.6 ... אז בד"כ הכל תקין
    אם לא מגיעים לראיה חדה גם עם התיקון מחפשים ממצא פתולוגי בריאותי אחר חוץ מבעית המשקפיים שהיא פשוטה יחסית לפתרון.

אשמח אם תצייני הסטוריית מספרים ומרשמים וגיל

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו