לרימון בן ישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרימון בן ישי
    ליאור 55
    16/05/2012

היי

היום הייתי בביקורת רופא עינים וטענה שחדות הראיה שלי כבר חודשיים במצב 6/15 כמו כן יש לי אפיסקלריטיס פעילה בשני העיניים מטופלת במישחה עד להודעה חדשה ....בנוסף גנטיל נגד יובש כול שעה ...במקביל נישלחתי לשדה ראיה תור רק בעוד חודש ....
    יש לציין שטיפול הלייזר לקרעיים ברשתית במצב טוב ....

מה דעתך ???
    והאם סוג של אפיסקלריטיס משפיע על הראייה ???

בכבוד רב
    רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרימון בן ישי

הוספת תגובה

• לרימון בן ישי - תגובה

רימון בן ישי
    17/05/2012

רעות שלום רב,
    בכל הנוגע לדלקות עיניים וטיפול תרופתי, איש המקצוע המתאים ביותר לענות לך על שאלותייך הוא רופא עיניים. עם זאת, אשמח להתייחס לדברייך ולתת לך את האינפורמציה הבאה: דלקת האפיסקלריטיס עפ"י רב כשם שהיא מגיעה כך היא חולפת. הטיפול הקלאסי המקובל הוא חומרי הרטבה בתדירות גבוהה ולעיתים אף סטרואידים. האם זו פעם ראשונה שיש לך אפיסקלריטיס? במידה ולא, מומלץ לעשות בירור פיזיולוגי רב מערכתי, כיוון שהישנות של אפיסקלריטיס בדומה לסקלריטיס יכולה להעיד על בעיות נוספות כגון מחלות אוטואימוניות. דלקת אפיסקלריטיס עפ"י רב אינה מערבת שכבות נוספות של העין מלבד האפיסקלרה, ועל כן אינה פוגעת בראייה. עם זאת, לעיתים אפיסקלריטיס הופכת לדלקת סקלריטיס וזו אופרה שונה לגמרי.
    נקודה מעניינת שציינת הינה טיפול הלייזר לרשתית - לעיתים סקלריטיס ואפיסקלריטיס מופיעות על רקע זיהומי בעקבות התערבויות ניתוחיות שונות.
    לעניות דעתי, ההחלטה לביצוע בדיקת שדה ראייה הינה נהדרת, כיוון שתוצאותיה, במידה ויהיו תקינות וגם באם לא, יהוו אבחנה מבדלת להמשך הבירור העיני בנוגע לחדות ראייתך.

מאחלת לך בריאות שלמה, בשורות טובות ושתראי רק דברים טובים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו