מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בעדשות בחו"לדפנה04/06/2012
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאול אז אני אנסה.. :) אני טסה עוד 3 שבועות לטיול גדול 3 חודשים במרכז אמריקה.. אופי הטיול יהיה לרוב בטן-גב ומדיי פעם אולי כמה טיולים יומיים בטבע.. בארץ ביום יום אני הולכת עם עדשות מגע חודשיות.. לא משתמשת במשקפיים בכלל פרט לחצי שעה בבוקר עד שאני יוצאת מהבית ושמה את העדשות ובלילה שעה בערך לפני השינה כשאני הולכת להתקלח.. לא אמורה להיות לי בעיה בשימוש בעדשות נכון? אם אני אקח איתי 3 זוגות של עדשות ואשים במזוודה לא אמורה להיות בעיה (בעקבות לחץ במטוס או משהו..?) אולי זאת שאלה קצת מצחיקה אבל משהו שקצת הציק לי והייתי חייבת לשמוע דעת מומחים.. :)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בעדשות בחו"ל - תגובה
רימון בן ישי05/06/2012דפנה שלום רב,
ראשית - תעשי חיים!
שנית, לא קיימת בעיה להעביר עדשות מגע במטוס מבחינת לחצים וכדומה (כל עוד כמובן האריזות שלמות ולא נפגמו מסיבה כלשהי), אך עם זאת עלייך לדעת כי הרכבה של עדשות מגע בזמן טיסה עלולה לגרום ליובש וכדאי להצטייד בתכשירי הרטבה המיועדים לשימוש בעדשות מהסוג שאת מרכיבה.
דבר אחרון ולא פחות חשוב, מדברייך עולה כי את "חיה" עדשות מגע מבוקר ועד ערב, דבר כשלעצמו אינו בריא כלל וכלל על בסיס יומיומי.
תהני ותשובי אלינו בשלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
דפנה05/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)