שימוש בעדשות בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בעדשות בחו"ל
    דפנה
    04/06/2012

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאול אז אני אנסה.. :) אני טסה עוד 3 שבועות לטיול גדול 3 חודשים במרכז אמריקה.. אופי הטיול יהיה לרוב בטן-גב ומדיי פעם אולי כמה טיולים יומיים בטבע.. בארץ ביום יום אני הולכת עם עדשות מגע חודשיות.. לא משתמשת במשקפיים בכלל פרט לחצי שעה בבוקר עד שאני יוצאת מהבית ושמה את העדשות ובלילה שעה בערך לפני השינה כשאני הולכת להתקלח.. לא אמורה להיות לי בעיה בשימוש בעדשות נכון? אם אני אקח איתי 3 זוגות של עדשות ואשים במזוודה לא אמורה להיות בעיה (בעקבות לחץ במטוס או משהו..?) אולי זאת שאלה קצת מצחיקה אבל משהו שקצת הציק לי והייתי חייבת לשמוע דעת מומחים.. :)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בעדשות בחו"ל

הוספת תגובה

• שימוש בעדשות בחו"ל - תגובה

רימון בן ישי
    05/06/2012

דפנה שלום רב,

ראשית - תעשי חיים!
    שנית, לא קיימת בעיה להעביר עדשות מגע במטוס מבחינת לחצים וכדומה (כל עוד כמובן האריזות שלמות ולא נפגמו מסיבה כלשהי), אך עם זאת עלייך לדעת כי הרכבה של עדשות מגע בזמן טיסה עלולה לגרום ליובש וכדאי להצטייד בתכשירי הרטבה המיועדים לשימוש בעדשות מהסוג שאת מרכיבה.
    דבר אחרון ולא פחות חשוב, מדברייך עולה כי את "חיה" עדשות מגע מבוקר ועד ערב, דבר כשלעצמו אינו בריא כלל וכלל על בסיס יומיומי.

תהני ותשובי אלינו בשלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

דפנה
    05/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו