טיפות עיניים עם עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפות עיניים עם עדשות מגע
    רון
    06/06/2012

אהלן, אני מרכיב עדשות מגע שנתיות והם גרמו לי ליובש בעין.

זה מפריע לי במיקוד ובראייה עצמה, האופטימטריסט שלי בדק ואמר לי להרכיב אותם בתדירות יותר נמוכה, והוא אמר לי לא להשתמש בטיפות עיניים בגלל שזה גורם להתמכרות אליהם ואז גורם לעין לא לייצר נוזלים או משהו כזה.

בכל מקרה, היובש מפריע לי ממש ואני סובל ממנו שאני מרכיב את העדשות, אני הבנתי מקריאה באינטרנט ומייעוץ עם רופאת עיניים שאפשר לשים במצב שלי טיפות עיניים וזה יעזור.

עכשיו רציתי לשאול האם באמת מותר לשים טיפות עיניים נגד היובש? או שהאופטימטריסט שלי צודק וזה לא טוב?

ועוד שאלה חשובה - איזה טיפות עיניים לקנות? כי הבנתי שיש מלא סוגים...

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפות עיניים עם עדשות מגע

הוספת תגובה

• טיפות עיניים עם עדשות מגע - תגובה

איציק שבח
    07/06/2012

שלום רון,
    טיפות עיניים מקלות מ א ו ד כשיש יובש וזה מומלץ ולא פוגע בכלום, השתמש כאוות נפשך.

ישנם טיפות שיותר מומלצות לעדשות מגע (נמכרות באופטיקות השונות), אם כי טיפות אחרות לשימוש כללי ולאו דווקא לעדשות מגע, עשויות אף הן להתאים, על כך תתייעץ עם רופא עיניים שמכיר את הטיפות השונות שלא נמכרות כ"טיפות לעדשות מגע".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו