לא מוצאת פתרון..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוצאת פתרון..
    רותם
    02/07/2012

לפני מס' שנים השתמשתי בעדשות מגע חודשיות ולאחר ששהיתי איתם מס' שעות רב התפתחה לי דלקת.. ומאז עברתי למשקפיים. כיום אני רוצה לחזור לעדשות ואני לא מצליחה למצוא כמעט אף סוג שמתאים לחלוטין, כמובן בעזרת אופטמטריסטית.

ניסיתי את העדשות החודשיות דיספו , יש בהן 55% מים וחומר שנקרא methaflicion a
    והן היו נוראיות-תחושת יובש, חוסר מיקוד וכו'..

ניסיתי את acuvue2 שאחוז המיים שלהם הוא 58% והידרוג'ל הוא 47% וזה היה שיפור משמעותי אבל גם עכשיו לא מצויין..בייחוד לאחר כמה ימים שאני שמה את העדשה יש תחושת יובש.. חשבתי לנסות את ה acuvue oasis שאחוז המים שלהם הוא 47% וpolimer 53%.

מה היית ממליץ לי? מיותר לציין שהתייאשתי לחלוטין מחנויות האופטיקה ולכן אני מנסה לבד היות ואף בדיקה לא עזרה לי למצוא את העדשה הנכונה וזה נראה מעין חיפוש ותהייה.. ולכן החלטתי לנסות לבד מבלי להתחייב לעסקאות חודשיות.

בנוסף, מה המשמעות של אחוז המיים והחומרים שציינתי בהודעה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוצאת פתרון..

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתשובה..

רותם
    04/07/2012

מחכה לתשובה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מוצאת פתרון.. - תגובה

איציק שבח
    04/07/2012

לנסות לבד:
    לנסות לבד אומר שיכול להיות שתצליחי ויכול להיות שלא. במצב שלך כדאי ללכת לבדיקה לעדשות ולומר לאופטומטריסט מראש שיתאים לך עדשות מגע מתאימות (מבלי לציין שמות של עדשות), את צריכה לספר את ההיסטוריה שלך והחוויות עם העדשות. לאופטומטריסט המתאים את העדשות צריכה להיות אחריות על ההתאמה שלו. בשביל זה משלמים לו על ההתאמה, אם עדשה לא טובה לך והשתמשת בעדשה כפי שהורה לך הבודק, צריך לנסות עדשה אחרת. לאופטומטריסט מקצועי יש את הידע, הניסיון והיכולת לצפות מראש איזו עדשה מתאימה לך או לחילופין, להגיב להתאמה לא נוחה. בשביל זה את משלמת. הנתונים שציינת לגבי אחוז מים וכדו' הם נתונים בשביל האופטומטריסט שמתבונן בעין שלך ומתאים לפי הנתונים הנ"ל. לנתונים יש הרבה משמעויות והם לא הנתונים היחידים שמכוונים להתאמה מוצלחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם

מיכל
    10/07/2012

רציתי להגיב גם אם אפשר:
    היה לי אותו סיפור, אני המון שעות עם עדשות, עברתי למשקפים וחזרתי לעשות.
    לי המליצו וזה ממש ממש מעולה לי על עדשות הידורוג'ל (נדמה לי...) בכל מקרה, זה עם הכי הרבה אחוזי חמצן בעדשה.
    אני משתמשת, בעדשותBIOFINITY ובתמיסה- מי חמצן שמנוטרלים ע"י כדורים, EVER-CLEAN זה אמנם הכי יקר כמעא, אבל זה מעולה, יש תמיסה נוספת טובה שנקראת OSEPT. מאז שאני אם העדשות האלה אין לי דלקות ואני יכולה להיות גם 12 שעות רצוף ויותר עם העדשות...
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו