מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- GPCעדי04/07/2012
שלום,
לצערי רופא העיניים מצא שיש לי GPC. הטיפול שנתן לי הוא לא להרכיב עדשות מגע במשך 21 יום, וכן שני סוגי טיפות עיניים שאצטרך לשים שלוש פעמים ביום במשך כל התקופה הזאת.
קראתי על GPC ואין לי ספק שזה קרה לי בגלל שימוש מופרז בעדשות (לא בגלל חוסר היגיינה), אבל האם אחרי התקופה הזאת זה עלול לחזור? ובהנחה שכמובן אפחית בהרבה את השימוש בעדשות המגע.
אני כל כך לא אוהבת משקפיים :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GPC - תגובה
איציק שבח04/07/2012אחרי ההחלמה, תשקלי מעבר לעדשות מחומר סיליקון הידרוג'ל (במידה ועד היום לא היה לך) מעבר לצורך בהפחתת שעות הרכבה (שכבר קיבלת על עצמך).
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ועוד שאלה...
עדי07/07/2012קודם כול תודה רבה, אני חושבת שיש לי עדשות מסוג זה, AIR OPTIX® for ASTIGMATISM.
שאלה נוספת וקצת ילדותית... כמו שכתבתי אני ממש לא אוהבת משקפיים, ויש לי מספרים מפלצתיים (8- בשתי העיניים). אני משתדלת להרכיב אותם מחוץ לבית רק כשזה הכרחי (נהיגה, עבודה מול מחשב), ובשאר הזמן אני בלי משקפיים... האם אני פוגעת בעיניים בצורה כזאת? הן אולי מתאמצות יותר? אני מזכירה שמדובר ב-21 יום, לאחריהם ארכיב עדשות מגע רק מחוץ לבית ואחזור למשקפיים בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ועוד שאלה... - תגובה
איציק שבח08/07/2012העדשות שלך הן מסוג סיליקון הידרוג'ל ואם הגעת למצב של GPC בלתי נסבל סימן שבאמת משכת אותם המון.
גם בסוגי העדשות הנ"ל יש סוגים שונים...על כך תתייעצי עם האופטומטריסט שלך.
לגבי המשקפיים, אם את לא מרכיבה אותם את פשוט לא רואה טוב וזה לא "הורס את העיניים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה!!!
עדי09/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איציק, יש המשך...
עדי27/08/2012כשחזרתי להרכיב עדשות האלרגיה חזרה. הרופא לא ראה החמרה, אבל שוב המליץ על מנוחה למשך 21 יום ושימוש בטיפות 3 פעמים ביום. לדעתו הפעם זה קרה כתוצאה מאי סבילות לתמיסה של העדשות, והוא המליץ להשתמש בתמיסה AOSEPT® PLUS. האם אתה ממליץ על תמיסה זו? קראתי שלעתים הדיסקית שמונחת בתחתית המחסנית לא פועלת כראוי בלי התראה מוקדמת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איציק, יש המשך... - תגובה
איציק שבח27/08/2012תמיסה מעולה! כדי להימנע מצריבה בגלל הדיסקית כדאי להחליף את המחסנית בזמן ולנער קלות לפני שליפת העדשות מהמחסנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)