מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזמנת עדשות מגע באינטרנטטל12/07/2012
שלום רב! שמי טל ואני בת 26. אני מרכיבה עדשות מגע חודשיות כבר כמה שנים של חברת DISPO ומאוד מרוצה. בדרך כלל אני רוכשת את העדשות באינטרנט כיוון שזה מוזיל מאוד את המחיר.. לאחרונה התחלתי להרגיש ירידה בכושר הראייה ולכן עשיתי היום בדיקת עיניים אצל רופאה בקופת חולים שאליה אני שייכת, והיא נתנה לי את המספר שמתאים לי עבור משקפיים, היא אמרה שאין באפשרותה לתת לי את המספר לעדשות כי זה רק אופטימטריסט עושה אולם זה אינו כלול בקופה.. בדיקה כזו עולה בחנויות 200 שקל! האם אין אפשרות לדעת כיצד ממירים את המספר של המשקפיים למספר של עדשות? המספר שניתן לי הוא: עין ימין: 1.75 ועין שמאל: 2.75 בתודה מראש, טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמנת עדשות מגע באינטרנט - תגובה
רימון בן ישי16/07/2012טל בוקר טוב,
החלק ה"פשוט" או ה"זניח" ביותר בהתאמת עדשות מגע הינו המרת מספר המשקפיים לעדשות המגע. עד המספר 4.00 (הן בפלוס והן במינוס) עפ"י רב, אין אנו מבצעים שינויים.
עם זאת, כיוון שמדובר בבני אדם עם דרישות ראייתיות וצרכים שונים, בכל בדיקה נלקחים בחשבון פרמטרים רבים על מנת לקבוע את המספר הסופי של עדשות המגע, הכוללים בין היתר את גיל המטופל, עיסוקו, יכולותיו הראייתיות וגמישות מנגנוני הראייה הדו עיניים שלו.
אבקש לעדכנך כי ישנם פרמטרים נוספים חשובים ברכישת עדשות מגע והם: קמירות העדשה, קוטר העדשה, אחוז המים בעדשה, חומר הגלם ממנו היא עשויה ויכולת מעבר החמצן בעדשה. על מנת לשמור על בריאות עינייך, אני ממליצה לך בחום לגשת לאופטומטריסט מוסמך ולעבור בדיקת התאמה מקיפה לעדשות מגע.
בברכת בריאות שלמה וראייה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)