שאלה מאתגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מאתגרת
    אדווה
    17/07/2012

היי..שמי אדווה ,נולדתי עם אנירידיה ב2 העיניים.בשנים האחרונות סובלת מארוזיות בקרניות בעיקר לאחר סינוור.סינוור זה גם מנורות בבית אבל בעיקר משמש .
    נוצר לי גם קטרקט בשנים האחרונות..בקיצור לא משעמם..
    השנה אני חווה קושי נוראי לצאת ולתפקד ,אולי זו השמש שהתחזקה,אולי העיניים שנחלשו,אולי הקטרקט שהתפתח.הרופא המטפל בביה"ח אומר שלא כדאי לגעת כרגע.משקפי שמש חדשים שהזמנתי החודש בהירות לי למרות שעשו לי אותם בדרגת כהות הכי גבוהה של 80 אחוז בהתחשב במספרים ובעובי העדשה לפי 1.6.כאמור אולי זו אני אולי המשקפיים ..הציעו לי לעשות עדשות משקפיים מפולואריד שמסננות אור לטענתם,אבל העדשה נראית לי יותר בהירה ואני חוששת שלמרות תכונתה הייחודית של סינון אור הבהירות תקשה עליי.
    האם יש פתרון?????????
    מיואשת עוד רגע...:)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מאתגרת

הוספת תגובה

• שאלה מאתגרת - תגובה

איציק שבח
    17/07/2012

כמה המלצות:
    1. לגבי משקפי שמש: יש משקפי שמש יותר כהים מ-80 אחוז. אולי בעדשה קצת יותר עבה תוכלי לקבל כהות יותר טובה.
    פולארויד לא תמיד מומלץ כי הוא אמנם חוסם סינוור בצורה טובה אבל מכניס יותר אור "טוב" לעין, וההרגשה שלך נכונה שאת מרגישה פחות טוב דווקא עם הפולארויד.
    תנסי צבעים שונים של כהות אפילו מעל משקפיים קיימים , יתכן שתרגישי שצבע ספציפי יותר נח לך.
    אם את ממש סובלת גם אחרי זה, תוכלי להלביש משקפי קליפון מעל מסגרת קיימת.

2. לגבי האנאירידיה, קיימים פתרונות של עדשות מגע כהות וקעקוע צבע לקרנית.

3. תוכלי תמיד לטפטף טיפות עיניים מלאכותיות.

לגבי 2. ו3. אני מניח שאת יודעת, אבל אם במקרה לא שמעת...

רפואה שלימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה:

אדווה
    17/07/2012

תודה רבה על התגובה..
    לגבי טיפות מלאכותיות יודעת ומשתמשת מלא כבר שנים..
    לגבי הקעקוע שמעתי על זה אבל עדשות וקעקוע בקרנית עם ארוזיות ?אני אתעניין ,למרות שהאנאירידיה לא בהכרח הבעיה אולי הקטרקט המתפתח...אבל תודה אני אנסה לבדוק..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו