מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע רכות- צילינדררמי28/09/2012
לפני כשנתיים נודע לי כי יש לי בשתי העיניים צילינדר בלבד. שמאל- 1.75. ימין- 0.75. ניסיתי משקפיים ואני פשוט בצורה קיצונית לא רוצה להרכיב את המשקפיים (וגם אין באפשרותי לבצע לייזר). מאז ניסיתי סוגים רבים של עדשות מגע אבל לא מצאתי אף אחת שתתאים לי מבחינת הנוחות בעיניים. תמיד אני מרגיש איתן כמו שמרגישים אם מסתכלים היישר אל הרוח שיוצאת מן המאוורר ולא יכולים להשאיר את העיניים פקוחות אפילו לכמה שניות בודדות מבלי למצמץ. מאין הרגשה של עיניים עייפות כל הזמן בזמן שאני איתן. ניסיתי טיפות להרטבת העיניים אך מסתבר שזאת לא הסיבה להרגשה. אשמח אם יש לך עצה טובה/ שונה לתת לי. אולי קיימות טיפות שונות שאינן טיפות הרטבה למשל? וכו'. המון המון תודה ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע רכות- צילינדר - תגובה
רימון בן ישי01/10/2012אלון שלום רב,
דרך מדיה זו לא ניתן לדעת איזה סוג של עדשות מגע יתאימו לך, כמו גם מה הסיבה שלא חשת בנוח עם הסוגים שכן ניסית.
כיום קיים מגוון רחב מאוד של עדשות מגע מטיבים וסוגים שונים - יומיות, דו שבועיות, חודשיות, קבועות וקשות, אז אל נא תאמר נואש והמשך לנסות ביחד עם האופטומטריסט שלך סוגים נוספים של עדשות מגע.
ייתכן וישנו קשר בין סיבת אי התאמתך לניתוח לייזר להסרת משקפיים ובין חוסר הנוחות אותו אתה חש עם עדשות מגע (יובש קיצוני, מבנה קרנית לא סדיר וכדומה), ועל כך אולי כדאי לתת את הדעת.
במקביל, הייתי מציעה לך לגשת שוב לרופא עיניים ולבדוק שהכל תקין וכשורה.
בנוגע לטיפות עיניים להרטבה, במידה ואתה זקוק להן, אנא דאג לרכוש טיפות שלא מכילות חומר משמר.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)