עדשות מגע רכות- צילינדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע רכות- צילינדר
    רמי
    28/09/2012

לפני כשנתיים נודע לי כי יש לי בשתי העיניים צילינדר בלבד. שמאל- 1.75. ימין- 0.75. ניסיתי משקפיים ואני פשוט בצורה קיצונית לא רוצה להרכיב את המשקפיים (וגם אין באפשרותי לבצע לייזר). מאז ניסיתי סוגים רבים של עדשות מגע אבל לא מצאתי אף אחת שתתאים לי מבחינת הנוחות בעיניים. תמיד אני מרגיש איתן כמו שמרגישים אם מסתכלים היישר אל הרוח שיוצאת מן המאוורר ולא יכולים להשאיר את העיניים פקוחות אפילו לכמה שניות בודדות מבלי למצמץ. מאין הרגשה של עיניים עייפות כל הזמן בזמן שאני איתן. ניסיתי טיפות להרטבת העיניים אך מסתבר שזאת לא הסיבה להרגשה. אשמח אם יש לך עצה טובה/ שונה לתת לי. אולי קיימות טיפות שונות שאינן טיפות הרטבה למשל? וכו'. המון המון תודה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע רכות- צילינדר

הוספת תגובה

• עדשות מגע רכות- צילינדר - תגובה

רימון בן ישי
    01/10/2012

אלון שלום רב,
    דרך מדיה זו לא ניתן לדעת איזה סוג של עדשות מגע יתאימו לך, כמו גם מה הסיבה שלא חשת בנוח עם הסוגים שכן ניסית.
    כיום קיים מגוון רחב מאוד של עדשות מגע מטיבים וסוגים שונים - יומיות, דו שבועיות, חודשיות, קבועות וקשות, אז אל נא תאמר נואש והמשך לנסות ביחד עם האופטומטריסט שלך סוגים נוספים של עדשות מגע.
    ייתכן וישנו קשר בין סיבת אי התאמתך לניתוח לייזר להסרת משקפיים ובין חוסר הנוחות אותו אתה חש עם עדשות מגע (יובש קיצוני, מבנה קרנית לא סדיר וכדומה), ועל כך אולי כדאי לתת את הדעת.
    במקביל, הייתי מציעה לך לגשת שוב לרופא עיניים ולבדוק שהכל תקין וכשורה.
    בנוגע לטיפות עיניים להרטבה, במידה ואתה זקוק להן, אנא דאג לרכוש טיפות שלא מכילות חומר משמר.

חג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו