לזהות חודשיות או יומיות לפי אריזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לזהות חודשיות או יומיות לפי אריזה
    נטע
    01/10/2012

שלום,
    עשיתי לאחרונה עסקנה שנתית של עדשות חודשיות באופטיקה מפורסמת. במהלך הבדיקה נתנו לי זוג עדשות לנסיון למשך רבע שעה, כדי לראות אם המספר שלהן מתאים. בדרך כלל עושים את החלק הזה בבדיקה עם עדשות יומיות, אבל האופטיקה טענה שמדובר בחודשיות ואני יכולה לקחת את הזוג הפתוח הביתה, מתנה.
    על האריזה לא מצאתי אינדיקציה לסוג העדשות (קיבלתי אותן באריזות בודדות כמובן, לא ראיתי את הקופסא). צריך לציין שהעובדים בחנות התווכחו ביניהם אם אלה עדשות יומיות או לא, האופטיקאי שנתן לי את זה אמר שכן אבל המנהלת של הסניף אמרה שאלה עדשות חודשיות. עכשיו אני לא בטוחה אם זה בריא באמת לשים אותך חודש שלם....
    האריזה עדיין אצלי, מה אמור להיות כתוב עליה שיוכל לעשות לי סדר בראש?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמונה של האריזה

נטע
    01/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה של האריזה - תגובה

רימון בן ישי
    01/10/2012

נטע שלום רב,
    בתמונה מופיעה אריזה של עדשת "סופטלנס 59" המיוצרת ע"י חברת "בוש אנד לומב". עדשות אלו עפ"י רב משווקות ונמכרות בישראל כעדשות חודשיות (לא יומיות). באזורים מסויימים בעולם, כדוגמת ארה"ב, הן נמכרות ומשווקות כעדשות דו שבועיות.
    כשמדובר בעדשות חודשיות ודו שבועיות נהוג לתת לפציינט זוג לניסיון, ומספר זוגות כשמדובר בעדשות יומיות.

בברכת חג שמח,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו