עבור רימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבור רימון
    איתי
    04/10/2012

רימון שלום,
    תודה על המענה הענייני והמפורט. אשמח להיוועץ בך שנית בהמשך לפנייתי הקודמת... ראשית, הקושי בראייה לרחוק הוא מזה כשנה. שנית, היום נבדקתי אצל רופא עיניים ולטענתו יש לי אלרגיה קלה ויובש בעיניים. המליץ לי על טירס נטורל ופ.מ.ל ליקויפילם לטיפול במשך כשלושה שבועות עד חודש. כמו כן ביצע לי בדיקת עיניים והוציא לי תדפיס ובו פענוח בדיקת העיניים(למשל SPH: -1.75, CYL:+1.25 AX: 27, עין ימין. ולהלן עין שמאל, בהתאם למדדים אלה: 119. 0.50+, 1.50-
    זו שורה ראשונה למשל בכל עין). בהקשר זה אמר לי שיש לי הבדלים בראייה בין עין אחת לשניה. כעת, שאלתי היא: האם יתכן שהיובש והאלרגיה שיבשו את מהלך בדיקת העיניים וקריאת המספרים בצורה מיטבית ובכך גרמו למספר וצילינדר שגויים? האם נכון יהיה לפנות לאופטומטריסט לשם הרכבת משקפיים, כעת או בגמר הטיפול בתמיסות שקיבלתי, ואולי אז לבצע בדיקה נוספת?
    תודה מראש ומתנצל על אורך הפנייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבור רימון

הוספת תגובה

• מצורפת תמונה של תוצאות הבדיקה. תודה

איתי
    04/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבור רימון - תגובה

רימון בן ישי
    06/10/2012

איתי שוב שלום,
    פלט הנייר המופיע בתמונתך שייך למכשיר הנקרא אוטורפרקטומטר. מכשיר זה הוא כלי נחמד המשרת את האופטומטריסט/רופא העיניים לצורך קריאת כיוון כללית בלבד של המספרים שלך. "בדיקה" במכשיר זה איננה מהווה בשום אופן וללא יוצא מן הכלל תחליף לבדיקת ראייה לצורך קביעת מרשם (ללא קשר לדלקת או אלרגיה).
    לגבי השוני המספרי הקיים בין עיניך, נדיר, אם בכלל, למצוא סימטריה וזהות מוחלטת בין איברי גופנו הזוגיים (ידיים, רגליים וכדומה) והדבר הינו נורמלי לחלוטין.
    הצעתי היא לנהוג בהתאם להנחיות הרופא, לסיים את הטיפול התרופתי ולגשת לאופטומטריסט מוסמך ולהתחדש במשקפיים.

רפואה שלמה, ראייה טובה ושבת שלום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו