מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורת לאחר רכישת משקפיים נוספיםליטל15/10/2012
שלום,
רכשתי זוג שני של משקפי ראייה אצל האופטומטריסט שלי, ללא שינוי המספר.
ברשותי זוג משקפיים נוסף, שאת העדשות שלו שיניתי בעקבות עליית המספר, אצל אותו אופטומטריסט, לפני כשנה וחצי. בשינוי הקודם לא סבלתי מסחרחורות.
היום קיבלתי את המשקפיים החדשים ומאז הרכבתם אני מרגישה סחרחורת ואי נוחות.
האם זה טבעילחוש סחרחורת, על אף שלא היה שינוי במספר?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת לאחר רכישת משקפיים נוספים - תגובה
דודו ראובן15/10/2012היי,
חסר לי קצת נתונים שיכולים לעזור
1. מה המספר ומה הצילינדר (בערך לא חייב להיות מדויק )
2. האם מבנה המסגרת החדשה שונה מהישנה, לדוגמא מסגרת גדולה משמעותית או מסגרת "שעוטפת " את הפנים ז"א מתעגלת מסביב לפנים ולא שטוחה.
באופן כללי יש מספר גורמים שיכולים להשפיע:
*דיוק במרכוז מוקדי העדשות בצורה שווה בשני הזוגות
* זווית פנטוסקופית - הזווית בין המשקפיים לפנים
* זווית המשקפים מסביב לפנים- משקפי ספורט לדוגמא עוטפים את הפנים ויש כיום גם משקפי ראיה בסגנון
* סוג העדשה שהורכבה- דקה , ספרית,אספרית..
ככל שהמרשם גבוה יותר כך ההשפעה לשינויים האלה גדולה יותר
כמו כן יש אנשים רגישים יותר או פחות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)