טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני משתמש בעדשות מגע קשות נושמות. עד כה שהתמשתי בסבון ותמיסת השרייה של בוסטון או GP. אתמול לא היה בחנות את המוצרים ונתנו לי תמיסה רב תכליתית multi gp, נאמר לי שאין צורך להשתמש בסבון. השאלה היא האם זה בטוח להשתמש בתמיסה הזאת ולוותר על סבון לחלוטין? נראה לי מוזר שהעדשה תתנקה רק ע"י השריה. בכל מקרה אני שוטף את העדשה במים ואז בסליין לפני הכנסה לעין.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר