משקפיים באינטרנט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיים באינטרנט
    מאור
    04/11/2012

שלום,
    קניתי משקפיים באתר אינטרנט ואני מרוצה מהם.
    חבר אמר לי שיכולה להיות בעיה ברכישה כזו. אני יודע על הרבה אנשים שקונים משקפיים באינטרנט- אפילו חבר שעובד באופטיקה. רציתי לשאול מה הבעיות שיכולות להיות בקנייה כזו?

מאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים באינטרנט

הוספת תגובה

• משקפיים באינטרנט - תגובה

איציק שבח
    05/11/2012

בעיות אפשריות ברכישה ברשת:
    1. מרשם:
    הזנת מרשם מסופקת ע"י המרכיב שהוא לא איש מקצוע, נתונים שיספק עלולים להיות מוטעים ולא מדוייקים.

2. אחריות:
    אם קורה משהו למשקפיים שדורש תיקון, שירות או חלקי חילוף.

3. איכות:
    אין לרוכש אפשרות לבחון את איכות המוצרים, המוצרים (האופטיים) שנמכרים בחניות האופטיקה הם בעלי תקן ישראלי.

4. התאמה:
    בהתאמת מסגרת יתכנו מס' בעיות, המסגרת לא תשב טוב (כי הרי היא לא נמדדה מראש), המסגרת לא תתאים לפנים, הצבעים והצורה לא תמיד מקבלים את המימד האמיתי שלהם.

5. יש אתרים שמבטיחים חומרים מסויימים שלא מסופקים בפועל.

ככלל, עסקה כזו היא לא בטוחה בכלל, במיוחד למי שמקפיד שהמשקפיים יהיו נוחות לו, והראייה תהיה מושלמת.
    התוספת במחיר של חנויות האופטיקה היא על הבדיקה, ההתאמה, המבחר, השירות, האחריות והביטחון שהעסקה תביא לך את התוצאות הרצויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו