מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאמת סוג עדשותיערה25/11/2012
שלום,
אני מעוניינת לרכוש עדשות מגע שישמשו אותי בזמן טיול תרמילאים בהודו של מספר חודשים. עד כה השתמשתי בעדשות חודשיות רכות מסוג air optix aqua של ciba vision.
אני שוקלת לקנות עדשות אחרות בשביל הטיול, מהסוג שניתן להרכיב גם בלילה (כדי שיתאים יותר להרכבה ממושכת, בזמן נסיעות ברכבת, עם תנאי היגיינה של הודו וכו'). אני טסה עוד 4 ימים כך שאין לי זמן לנסות...
מצאתי באינטרנט עדשות של אותה חברה, Ciba Vision - Air Optix Night & Day
שאלתי היא:
- האם סביר להניח שהן יתאימו לי (באותו מספר כמובן)?
- האם מטפלים בהן באופן דומה לחודשיות הרגילות, ואפשר להוציא אותן בלילה ולהשרות בתמיסה?
- הן מגיעות בשתי דרגות קיעור - 8.6/ 8.4. מה שיש לי היופ זה 8.6, האם לקנות אותו דבר?
תודה רבה מראש!
יערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת סוג עדשות - תגובה
איציק שבח25/11/2012העדשות הן שונות, אבל יחסית לעדשות אחרות הן די דומות,
אבל, גם העדשות שלך היום מיועדות להרכבה ממושכת (עדשות שניתן לישון איתן),
אם כי לא הייתי ממליץ לך לעבור בחדות בין הרכבה יומיומית להרכבה ממושכת.
בכל מקרה, הטיפול בעדשות זהה לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לשינה עם העדשות
פסקל אורן26/11/2012העדשות, שאמנם מיועדות להרכבה ממושכת אין להשתמש בהם לצורך זה ללא התאמה וביקורת לאחר שינה.
כמו כן אם יקרה,ויכול לקרות שתקבלי דלקת או כיב בקרנית,איני חושב שהודו זה המקום בכדי לטפל בזה.
אני מציע לך לקנות עדשות יומיות חד פעמיות עם מרכיב לחות ולהשתמש בהם כך שכל יום את שמה זוג חדש וסטרילי.
קחי איתך גם סבון ותשטפי ידיים עם מים מינרליים לפני הרכבה והסרה.
פסקל אורן
אופטומטריסט MSc.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)