מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראיה מטושטשת עם עדשות מגעאלי02/12/2012
שלום, אני מרכיבה עדשות חודשיות של AIR OPTIX
מידיי פעם יש לי תופעה שמפריעה לי בחדות הראייה. אני מרגישה שיש לי כמו מסך ערפל והראייה מטושטשת מאוד. העדשות נקיות ואני לא מבינה למה זה קורה. אני חייבת לציין שהיו לי כמה סוגי עדשות וזה קרה בכולן. העדשות שאני מרכיבה עכשיו נוחות לי ואני לא מרגישה אותן בכלל. רק התופעה הזו מפריעה לי מאוד. האם יש פתרון?
תודה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיה מטושטשת עם עדשות מגע - תגובה
דודו ראובן03/12/2012אלי שלום
מה המספר בעדשות?
האם מדובר בעדשות עם צילינדר או רגילות - ספריות?
לגבי הטשטוש מה התדירות שלו? ובאיזה שעות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראייה מטושטשת עם עדשות מגע
אלי03/12/2012דודו שלום,
המספר בעדשות מגע חודשיות:
עין ימין -1.50 עם צילינדר 0.75 זוית 20
עין שמאל -1.75 עם צילנדר 0.75 זווית 160
הטשטוש יכול להיות כבר בהתחלה ויכול להיות לאחר זמן מה.
לגביי התדירות, קורה לעיתים קרובות. מה שמאוד מפריע לראייה. זה לא קורה עם משקפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראייה מטושטשת עם עדשות מגע - תגובה
דודו ראובן03/12/2012היי אלי
עדשות עם צילינדר מיוצבות על ידי שיטות שונות. אחרת הראיה תהיה מטושטשת.
ישנם מקרים שהעדשות לא יציבות בציר הצילינדר ויש טשטוש זמני.
במידה וזו הבעיה ניתן לנסות שיטה אחרת ליצוב הצילינדר.
אמנם הצילינדר שלך קטן וזה לא קורה בד"כ אך נתקלתי במקרים שהעדשה "מסתובבת" לעיתים וגורמת לטשטוש.גם בצילינדר נמוך כשלך.
סיבה שניה היא הפרשות במערכת הדמעות בחלק מהזמן, אם כי פחות סביר.
במידה והטשטוש ברמה מטרידה, גש לביקורת נוספת וספר להם על הבעיה.
אם זה לרגעים ספורים וזה חולף במהירות אז לא בטוח שחייבים לטפל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראייה מטושטשת עם עדשות מגע
אלי04/12/2012שלום מה זה אומר שהעדשה מסתובבת? איך מסדרים אותה? תודה אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראייה מטושטשת עם עדשות מגע - תגובה
דודו ראובן10/12/2012היי
אם זה המקרה אז הדגם לא מתאים- ואז יש צורך לנסות סוג אחר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)