מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קניית משקפייםשלי06/01/2013
עשיתי בדיקת ראיה ומסתבר שאני צריכה משקפיים.
המספר שלי לא גבוה וקיבלתי שתי הצעות בחנות מקומית בעיר שלי ובסניף של אופטיקה הלפרין.
ההבדלים היו משמעותיים במחיר ונאמר לי באופטיקה הלרפין שזה מכיוון שהעדשה יותר חזקה במשקפיים שהם מציעים לי.
האמת שאני לא כל כך מבינה בזה, אבל כן מחפשת משהו איכותי. השאלה עד כמה זה קריטי ושווה את המחיר? (גבוה ב300 שח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קניית משקפיים - תגובה
איציק שבח09/01/2013את חייבת לתת נתונים ספיציפיים כמו עובי מדוייק (1.6, 1.67 וכדומה) ומרשם קצת יותר מדוייק כדי שיהיה בר השוואה נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ לקנות באינטרנט
איתי13/01/2013שלום רב,
אני מציע לקנות משקפיים באינטרנט. המחירים שתקבלי יהיו הטובים ביותר והמוצר ברמה זהה אם לא גבוהה יותר. אם יש לך כבר את המרשם תוכלי להכנס לאתר , לבחור את המשקפיים שאת רוצה, להזין את המרשם ולקנות את המוצר. החסון היחיד הוא זמן המשלוח של בין שבועיים לשלושה.
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הייתי קונה באינטרנט
שרי16/01/2013כי את לא באמת יכולה לראות מה את קונה (אבל אולי אני עם חשיבה פרימיטיבית) בכל אופן אני דווקא קיבלתי הנחה באופטיקה הלפרין דרך כרטיס האשראי של מזרחי, ואני יכולה להגיד לך שאני מאוד מרוצה מהמשקפיים שלהם ואגב זו פעם ראשונה שאני קונה שם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)