קניית משקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניית משקפיים
    שלי
    06/01/2013

עשיתי בדיקת ראיה ומסתבר שאני צריכה משקפיים.
    המספר שלי לא גבוה וקיבלתי שתי הצעות בחנות מקומית בעיר שלי ובסניף של אופטיקה הלפרין.
    ההבדלים היו משמעותיים במחיר ונאמר לי באופטיקה הלרפין שזה מכיוון שהעדשה יותר חזקה במשקפיים שהם מציעים לי.
    האמת שאני לא כל כך מבינה בזה, אבל כן מחפשת משהו איכותי. השאלה עד כמה זה קריטי ושווה את המחיר? (גבוה ב300 שח)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניית משקפיים

הוספת תגובה

• קניית משקפיים - תגובה

איציק שבח
    09/01/2013

את חייבת לתת נתונים ספיציפיים כמו עובי מדוייק (1.6, 1.67 וכדומה) ומרשם קצת יותר מדוייק כדי שיהיה בר השוואה נכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ לקנות באינטרנט

איתי
    13/01/2013

שלום רב,
    אני מציע לקנות משקפיים באינטרנט. המחירים שתקבלי יהיו הטובים ביותר והמוצר ברמה זהה אם לא גבוהה יותר. אם יש לך כבר את המרשם תוכלי להכנס לאתר , לבחור את המשקפיים שאת רוצה, להזין את המרשם ולקנות את המוצר. החסון היחיד הוא זמן המשלוח של בין שבועיים לשלושה.

איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא הייתי קונה באינטרנט

שרי
    16/01/2013

כי את לא באמת יכולה לראות מה את קונה (אבל אולי אני עם חשיבה פרימיטיבית) בכל אופן אני דווקא קיבלתי הנחה באופטיקה הלפרין דרך כרטיס האשראי של מזרחי, ואני יכולה להגיד לך שאני מאוד מרוצה מהמשקפיים שלהם ואגב זו פעם ראשונה שאני קונה שם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו