איזה גיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה גיל
    נדיה
    02/03/2013

הי
    הבת שלי מרכיבה משקפיים מזה 6 שנים..היא בת 13 ומאד רוצה ליבור חעדשות מדע ..
    אני לא כל כל מתלהבת ופוחדת שזה יפגע בעיניים שלה אולי חוסר אחריות בגילה או חוסר נקיון ..לא יודעת ..
    מה דעתכם איזה גיל מתאים ומה החסרונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה גיל

הוספת תגובה

• איזה גיל - תגובה

איציק שבח
    03/03/2013

אפשר להשתמש בגיל 13 בעדשות מגע ואין מניעה, ואף אפשרי בגיל צעיר יותר, כמובן תחת התאמה ופיקוח של אופטומטריסט שילווה את ביתך בתהליך שרק נראה מסובך....

בהצלחה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה חדש

נאנא
    03/03/2013

הי
    מה החדש בתחום העדשות ..והאם יתאים לגילה עדשות שמרכיבים יום ולילה ..מה אתם ממליצים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה חדש - תגובה

איציק שבח
    04/03/2013

העדשות מגע בעיקר השתדרגו מבחינה בריאותית,
    כיום יש הרבה אופציות טובות.
    אני ממליץ לך לקחת את הילדה לאופטומטריסט שיבצע עבורה התאמה טובה והדרכה צמודה.
    תוך כדי התאמה האופטומטריסט יתבונן במידת ההתאמה של הילדה להרכבה ממושכת (יום + לילה),
    ויספק לך את ההסברים ,היתרונות והחסרונות והאם כדאי בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו