אני מספר 7 בשתי העיניים,יש כמה שאלו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מספר 7 בשתי העיניים,יש כמה שאלו
    שירה
    09/04/2013

שלום רב,
    אני בחורה בת 25, מכיתה ב' עם משקפי ראייה,
    כמעט ולא שמה עדשות.
    העבודה שלי מצריכה עבודה במחשב , אני משתדלת לא להסתכל יותר מידי במחשב אם למשל אני בשיחה עם לקוח , ומרחיקה את המסך ככל שניתן.
    לעיתים רחוקות אני קמה מהמחשב בעבודה ויש לי מין כאבי ראש ואני רואה כאילו צל של העיניים שלי , עיגולים שחורים כאלה, צורת העיניים שלי בשחור, מה זה יכול להיות?

אני מספר 7 בשתי העיניים , לא רואה מרחוק ורק אם ממש אקריב לעיניים , כ5 ס"מ אז אראה טוב.
    חשוב לי לציין כי אצלנו במשפחה הקטנה והגדולה ברוך ה' אין אנשים עם משקפי ראיה אולי רק המבוגרים חלקם עם משקפי קריאה, אבא שלי עם משקפי קריאה ואמא שלי ברוך ה' ללא משקפיים בלי העין הרע,ואחי האמצעי(בן 31) היה לו מספר 3 לדעתי , עשה ניתוח לייזר וברוך ה' הכל תקין .

שאלותיי הן:
    1.מדוע דווקא לי גדל המספר ככה למימד גבוהה?אולי בגלל שכל הזמן היתי עם משקפיים וכמעט לא היתי בלי ? היתי בשני מכוני עיניים ושנייהם אמרו שאני יכולה לעבור את הניתוח לייזר אבל עדיין מפחדת .
    2. האם זה נכון שבגיל 25 המספר מפסיק לגדול?
    3.לעיתים רחוקות אני קמה מהמחשב בעבודה ויש לי מין כאבי ראש ואני רואה כאילו צל של העיניים שלי , עיגולים שחורים כאלה, צורת העיניים שלי בשחור, מה זה יכול להיות?
    4. מה אני יכולה לעשות כדי שבריאות עיניי תיהיה תקינה ? אם זה מבחינת תזונה למשל?
    5. אחי הבכור(בן 32) עם משקפיים אך מספר קטן(3 בערך) ואני רואה שלפעמים הוא מסתכל על מים , ועל השמיים הוא אומר שיש סגולה לכך , הוא קורא ספרים ללא משקפיים, מקריב את הספר ממש קרוב לעיניים וקורא עם העיניים מימין לשמאל .האם יש סגולה לכך? האם באמת צריך להיות לפעמים ללא במשקפיים ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מספר 7 בשתי העיניים,יש כמה שאלו - תגובה

איציק שבח
    10/04/2013

1. להתפתחות קוצר ראייה , ישנם מספר גורמים ולא רק גנטיקה. אם כי לגורם הגנטי יש השפעה גדולה.
    2. בגיל 25 המספר יכול לעלות אבל בקצב הרבה יותר איטי מאשר בגיל הנעורים.
    3. כמובן שאת זקוקה לערוך בדיקת עיניים, אבל לדעתי אם תנמיכי את עוצמת האור של המסך ותסדרי זווית יותר נוחה שלו, התופעה תקטן משמעותית.
    4.השיטות להורדת משקפיים ע"י תרגילים וסגולות הינן שיטות מוגבלות ביותר ולא מוכחות כיעילות, עד כמה שידוע לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו