עדשות אופיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות אופיס
    יפה
    22/05/2013

אני קצרת רואי ומרכיבה משקפיים לרחוק מילדות.בשנים האחרונות נחלשה אצלי הראיה לקרוב ומסתדרת בקריאה כשמורידה את המשקפיים. מחשב קוראת בלי בעיה עם המשקפיים הנוכחיים.
    כיוון שעובדת עם הידיים ומתעתדת ללמוד בקרוב, חשבתי לרכוש בכל זאת משקפיים לקרוב. אני חוששת מהסתגלות למולטיפוקל ולא רוצה כרגע להיכנס להוצאה הכספית. פניתי לחנות אופטיקה והמליצו לי על עדשת office. אמרו שאוכל לעבוד איתן (עבודה ידנית ולראות היטב לטווחח בינוני) פעם ראשונה שמעתי עליהן. האם רואים חד בכל הטווח שלהן? במקום אחד נכתב שמשמשות לטווח של מטר ובמקום אחר 2 מטר. האם מחליפות לגמרי את העדשות לקרוב? אשמח לדעת יותר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות אופיס

הוספת תגובה

• עדשות אופיס - תגובה

דודו ראובן
    22/05/2013

היי יפה

העיקרון של עדשות אופיס די דומה למולטיפוקל
    ההבדל הוא שהעדשה לא נותנת את כל קשת הפתרונות אלא מתמקדת בטווח בינוני וקרוב
    לגבי מרחק- ניתן להזמין היום עדשות כאלה עם התחשבות במרחק ראיה עד 2 מטר בערך
    אבל..
    ככל שהמרחק השימושי גדל כך הפשרה גדולה יותר
    למי שתקוע 10 שעות מול מחשב עדיף לעשות עדשה למטר ומטה- אז השטח למחשב ולקריאה רחב יותר
    נראה לי שלתחום העבודה שלך דווקא העדשה של 2 מטר תתאים יותר
    תתיעצי עם האופטיקה
    תסבירי להם את הצורך והשימוש
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!

יפה
    22/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו