מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות אופיסיפה22/05/2013
אני קצרת רואי ומרכיבה משקפיים לרחוק מילדות.בשנים האחרונות נחלשה אצלי הראיה לקרוב ומסתדרת בקריאה כשמורידה את המשקפיים. מחשב קוראת בלי בעיה עם המשקפיים הנוכחיים.
כיוון שעובדת עם הידיים ומתעתדת ללמוד בקרוב, חשבתי לרכוש בכל זאת משקפיים לקרוב. אני חוששת מהסתגלות למולטיפוקל ולא רוצה כרגע להיכנס להוצאה הכספית. פניתי לחנות אופטיקה והמליצו לי על עדשת office. אמרו שאוכל לעבוד איתן (עבודה ידנית ולראות היטב לטווחח בינוני) פעם ראשונה שמעתי עליהן. האם רואים חד בכל הטווח שלהן? במקום אחד נכתב שמשמשות לטווח של מטר ובמקום אחר 2 מטר. האם מחליפות לגמרי את העדשות לקרוב? אשמח לדעת יותר. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות אופיס - תגובה
דודו ראובן22/05/2013היי יפה
העיקרון של עדשות אופיס די דומה למולטיפוקל
ההבדל הוא שהעדשה לא נותנת את כל קשת הפתרונות אלא מתמקדת בטווח בינוני וקרוב
לגבי מרחק- ניתן להזמין היום עדשות כאלה עם התחשבות במרחק ראיה עד 2 מטר בערך
אבל..
ככל שהמרחק השימושי גדל כך הפשרה גדולה יותר
למי שתקוע 10 שעות מול מחשב עדיף לעשות עדשה למטר ומטה- אז השטח למחשב ולקריאה רחב יותר
נראה לי שלתחום העבודה שלך דווקא העדשה של 2 מטר תתאים יותר
תתיעצי עם האופטיקה
תסבירי להם את הצורך והשימוש
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
יפה22/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)