מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קןצר ראיה גבוה מאדנועה19/06/2013
לפורום שלום.אני בחורה בת 24 קצרת רואי מאד .משקפיים התחלתי להרכיב בגיל שנתיים מספרם היה -9 היום מספר המשקפיים שאני מרכיבה הוא -21 ועדין ממשיך לעלות.בנוסף עין שמואל שלי היא עין עצלה שכמעט לא רואה עם התיקון אני מגיעה לראיה של120\6 למעשה אני מתפקדת עם עין אחת שרואה.שתי שאלות עד איזה גיל המספר יכול לעלות.ואיך אני שומרת על העין הרואה בצורה הטובה ביותר אם חס וחלילה היא תפגע אאני יודעת כיצד אתפקד... בברכה נועה.. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קןצר ראיה גבוה מאד - תגובה
איציק שבח19/06/2013נועה שלום.
אני מבין לחששותייך ואכן ראוי שתבצעי מספר דברים כדי לשמור על העיניים בעיקר על הימנית- הטובה.
בראש ובראשונה חשוב שתבקרי אצל רופא עיניים אחת למספר חודשיים כדי לוודא את תקינות מבנה גלגל העין בכלל, ויציבות הרשתית בפרט.
מעבר לכך בזמן קריאה עדיף לעשות הפסקות תכופות כל מספר דקות לעצום עיניים לכמה שניות ואז להתבונן על אובייקטים מרוחקים.
דברים אלו יכול להאט/ לבלום את קוצר הראייה שלך, שיכול לעלות בכל גיל, אולם ככל שתתבגרי העלייה בקוצר ראייה תהיה פחות תלולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)