עדשות מגע עם צלינדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע עם צלינדר
    יאיר כהן
    26/06/2013

שלום אני קצר בתקציב ויש לי בעיינים בין 3/4 צלינדר לאחד ורבע צלינדר בכל עיין, עכשיו ההבדלים במחרים של העדשות הם שמיים וארץ השאלה שלי אם גם בראייה יש הבדל חד , אם אני יקח את העדשות של בלי הצלינדר , והאם זה יפגע לי בראייה , וגם אם זה חובה כי אני ממש קצר בתקציב ואני חייב עדשות תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע עם צלינדר

הוספת תגובה

• עדשות מגע עם צלינדר - תגובה

סטפני ישראלי
    26/06/2013

יאיר שלום,
    נכון שעדשות מגע עם צילינדר יקרות יותר, אבל הן מעניקות ראייה יותר חדה וצלולה מעבר לראייה שמתקבלת עם עדשות ללא צילינדר. לדעתי שווה את ההשקעה. אם תעשה עסקאות חצי שנתיות או שנתיות זה יוזיל לך את המחיר פר חבילה. בכל מקרה, אם עדיין יקר לך, ניתן לפצות את הצילינדר שלא נותנים בעדשות מגע ע"י העלה במספר, אבל תראה עדיין פחות טוב, ולא הייתי ממליצה. בנוסף זה גם תלוי במספרים שלך, במספרים שאינן גבוהים מאוד החוסר בצילינדר יותר מורגש. בכל מקרה, הייתי ממליצה לך לגשת לבדיקת התאמה אצל האופטומטריסט שלך ותוכל לבדוק את ההבדל בחדות שמתקבלת עם עדשות מגע עם וללא צילינדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך שיאלתי האם ההבדל הוא חד ממש

יאיר כהן
    28/06/2013

אני שואל אם ההבדל הוא חד ממש ונגיד אם אני יקח את העדשות בלי הצלידר אני לא יראה נגיד כתוביות של טלטוויזיה ממרחק של 5 -6 מטר או שזה יהרוס לי את העיניים ..
    גם המוכר אמר לי שאם אני לוקח עדשות ללא צלינדר זה מורידח לי את המספר ושיש לו צלינדר והוא לא שם עדשות עם צלינדר והוא רואה הכל .
    וגם עוד מוכרת אמרה לי שהיא רואה הכל פשוט האיכות היא רואה HD במקום FULL HD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך שיאלתי האם ההבדל הוא חד ממש - תגובה

סטפני ישראלי
    28/06/2013

אני אחזור על מה שכבר כתבתי.
    קודם כול, אתה תראה פחות טוב עם עדשות מגע ללא צילינדר.
    עד כמה פחות טוב? זה תלוי במרשם שלך שאינני יודעת ובנוסף אינני יכולה לענות לך אם לא בדקתי אותך.
    כמו שהסברתי קודם, רצוי שתבצע בדיקת עיניים אצל אופטומטריסט מוסמך בלבד,
    שיבדוק את הנושא. הוא יתאים לך עדשות מגע עם צילינדר וגם עדשות מגע ללא צילינדר ותוכל לאבחן בעצמך את ההבדל בחדות בין העדשות השונות, סיבולת הטשטוש הינו דבר אישי לחלוטין.
    דבר שני, אם תרכיב עדשות מגע ללא צילינדר זה לא יפגע לך בעיניים אלא רק בחדות הראייה.
    דבר שלישי, למרבה הצער, היום מרובים המקומות שנוהגים למכור עדשות מגע ללא בדיקת התאמה קודם.
    מעבר למספר יש פרמטרים אחרים לא פחות חשובים שצריך לבדוק, כגון קימור העדשה, בריאות העין, תנועה של העדשה בעין וכו'...
    התאמת עדשות מגע הינו גורם בריאותי, יש לגשת לגורם המוסמך לשם כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו