מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב . אני לרחוק משתמש במשקפייםיהודה ירוחם29/09/2013
מספר 2 בעיקר כדי לראות גופים מוארים ובמיוחד בלילה.
לקרוב אני רואה מצויין בלי משקפיים.
שאלתי את האופטומטריסט שלי שהוא מוערך ע"י כולם ואת בני משפחתי שהם כולם ממושקפים האם אין דרך כלשהי שקשורה בחומר ממנו עשויה עדשה שישמור על הראייה עם העדשה צלולה ונקייה כפי שראיתי ללא משקפיים כשהייתי 6/6 כלומר ללא השתקפויות , סוגים של כתמים מזעריים שמציקים, והם ענו לי שאין מה לעשות ושמשקפיים שאני מרכיב כיום הן הכי טובות עבורי.
האם ניתן לשפר את איכות הראייה לצלולה זכה ונקייה ללא שימוש בעדשות מגע וניתוח תיקון לייזר ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב . אני לרחוק משתמש במשקפיים - תגובה
סטפני ישראלי29/09/2013יהודה שלום,
ציפוי אנטירפלקס הוא ציפוי המונע השתקפויות וסינוורים,ולכן מאפשר קבלת ראייה יותר חדה, יותר צלולה.
ציפוי אנטירפלקס הינו שומני מאוד וצובר הרבה לכלוכים, מה שיכול להפריע בקבלת חדות טובה יותר.
קיים ציפוי אנטירפלקס הידרופובי המפחית משמעותית הצטברות של שומנים, ליכלוך או אבק, מה שמקל על שמירת ראייה צלולה יותר.
אם כן יש לך את הציפויים האלה, אין משהו יותר טוב שיעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)