משקפיים לא מתאימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיים לא מתאימות
    מאי
    03/10/2013

שלום, הזמנתי משקפיים חדשות ומיד הבחנתי שמשהו לא בסדר בעין אחת, קושי להסתגל ולא נראה לי שזה יכול להסתדר לבד ללא תיקון. המספר הקודם היה:
    R - 4.00 וצילינדר רבע, L - 4.00 וצילינדר חצי. עכשיו המשפיים החדשות אמורות להיות אותו דבר אבל נעשה צילינדר רבע בשתי העיניים. במקומות שונים אמרו לי תוצאות שונות גם מבחינת מידת המשקפיים הקודמת וגם מבחינת התוצאה במשקפיים החדשות. לא ברור מה המידה הנכונה אבל בעין שמאל אני מרגישה תחושה מאוד קשה שלא ניתן להסתדר איתה ובעין ימין המצב נראה בסדר. אולי חשוב לציין שהמשקפיים הקודמות שלי כבר ישנות ושחוקות כפי שהבנתי ונאמר לי שכתוצאה מכך אני רואה הבדל משמעותי בין שתי זוגות המשקפיים. במשקפיים החדשות רואים מאוד ברור מלבד ההפרעה שציינתי. האופטיקאי אמר לנסות להתרגל ואז לבוא לבדיקה חוזרת. אני לא יודעת איזה שינוי מומלץ לי לעשות, אם להוריד צילינדרים בשתי העיניים או להוסיף איפה שחסר. אני לא רוצה לסבול מתופעות של כאבי ראש מיותרים בעקבות חוסר התאמה.
    אשמח לתשובה, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים לא מתאימות

הוספת תגובה

• משקפיים לא מתאימות - תגובה

דודו ראובן
    03/10/2013

היי

האם אפשר לשאול מתי לקחת את המשקפיים וכמה ימים את מרכיבה אותם?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפיים לא מתאימות

מאי
    04/10/2013

היי, לקחתי את המשקפיים לפני יומיים ואני מתקשה להרכיב אותם. ברחוב היה מאוד קשה להסתדר בגלל המרחב הגדול, אז אני מנסה קודם בבית במרחב קטן יותר. מאוד ברור לי שבעדשה אחת יש בעיה, כנראה שמספר העדשה לא מותאם לי לעין אפילו אם השינוי קטן. חשבתי בעצמי מה יכולה להיות הבעיה ואני משערת שמדובר בצילינדר, יתכן שיש צורך להגדיל את הצילינדר בעין שמאל מרבע לחצי, כמו שהיה קודם. או שכדאי להוריד את הצילינדרים בשתי העיניים בשביל להרגיש יותר טוב. לדעתי, זה בזבוז זמן לחכות להגיע לאופטיקאי, כי אני לא מרגישה בנוח עם המשקפיים ולא נראה לי שאפשר להסתגל כשיש הפרעה ברורה בכל צורה של ראייה למרחק, לקריאה במחשב, ספר וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפיים לא מתאימות - תגובה

דודו ראובן
    06/10/2013

אני אכן ממליץ לחזור אליו
    ינסה לבדוק תנוחת מסגרת+מוקדים+דיאופטר
    אחרי יומים היה אמור להסתדר
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מאי
    07/10/2013

אני אלך לבדיקה מקיפה חוזרת.
    תודה רבה יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו