מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגעדנה05/10/2013
שלום אשמח לשמוע את חוות דעתכם
תקופה של כשנה אני משתמשת בעדשות רכות דו שבועיות של אואזיס . כעת המליץ לי האופימטריסט באזור מגוריי, שכדאי לי לעבור לעשות רכות מסוג סילקון הידרוגל. יש את היומיות של גונסון טוראי, אך הם יקרות לי) לכן המליץ לי לעבור לעשות חודשיות הידרוגל סיליקון ( איזי לנס) השאלה שלי , האם כדאי שאשאר עם האואזיס כי אותן ניתן להחליף כל שבועיים , ולא לעבור לחודשיות על אף שהן מסילקון ונושמות טוב יותר.
אשמח מאוד מאוד לקבל המלצה מכם לגבי עדשות מסיליקון הידרוגל (לא יומיות) איכותיות שקיימות עכשיו בשוק. אני רוצה לשדרג את איכות העדשה למתקדמת ביותר ולא יודעת למה. יש לציין שעד כה אין לי בעיות הסתגלות של עדשות כך שאשמח להמלצה בדחיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע - תגובה
סטפני ישראלי05/10/2013דנה שלום,
עדשות מגע דו שבועיות של חברת ג'ונסון oasys עשויות מסיליקון הידרוג'ל.
אם טוב לך איתם, אין סיבה לעבור לסוג אחר, במיוחד שיש לך כאן תדירות החלפה גבוהה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות מגע - תגובה
איציק שבח05/10/2013דנה שלום. לידיעתך, האואזיס הן עדשות מסיליקון הידרוג'ל ונחשבות לאחת הטובות שבהן. אם טוב לך איתן אל תחליפי כלל.
למה להחליף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)