מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות לקרטוקונוס- ביטול עסקהגילי24/12/2013
שלום רב,
לפני כשבועיים הזמנתי זוג עדשות לקרטוקונס בחנות אופטומטריה שמתמחה בתחום ואף מייצרת את העדשות ומתאימה אותם ללקוח.
מאז שקיבלתי את העדשות הרגשתי בחוסר נוחות בעינים. בעיקר בעין שמאל.
פניתי למקום ושייפו את קצוות העדשה ואף הקטינו את הקוטר. זה לא ממש עזר.
משכך ולאחר התייעצות עם חברים הפנו אותי לבדיקה נוספת בבית ספר ללימודי אופטומטריה בירושלים ושעם ערכו לי בדיקה מקיפה ובסופה נמסר לי כי העדשות כלל אינן מתאימות לי לעיניים ואף ניתן לי מכתב מפורט בעניין המסביר את הבעיות...
האמת- הייתי די בהלם.
כרגע אני בדילמה כי העדשות חדשות ושלמתי עבורן לא מעט כסף.
שאלתי- האם ניתן לדרוש את ביטול העסקהה ולקבל את הכסף בחזרה? לא איכפת לי לשלם קנס ,
אני כבר לא סומכת על המקום ומעדיפה שלא ינסו להתאים לי עדשות אחרות.
אודה לעמדתכם.
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות לקרטוקונוס- ביטול עסקה - תגובה
דודו ראובן24/12/2013היי,
השאלה לא בפורום הנכון למיטב ידיעתי.
זה נושא מסחרי.
דעתי בלבד...
לכל מקום מדיניות משלו.
לא מדובר אל מוצר ארוז אלא מוצר שהשקיעו בו זמן וחומר.
מניח שבעל המקום יתחשב ושניכם תהיו מרוצים..
לכן עצתי הראשונית היא לפנות אליו
אולי תהיה הפתעה לטובה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטול עסקה
גילי24/12/2013תודה על התשובה.
אני יודעת שהמוצר הותאם בשבילי- לכאורה- ולכן לא ניתן להחזירו ולקבל זיכוי (בהתאם לחוק של ביטול עסקה)
אבל מה דעתכם על כך שמחוות דעת נוספת נמסר לי שהעדשות כלל לא מתאימות לי . לא יושבות כמו שצריך על הקרנית ובעין שמאל אף העדשה לוחצת עליה.
איך אפשר למסור ללקוח עדשות שלא יושבות כמו שצריך - ואם לא הייתי מקבלת חוות דעת נוספת אזיי לא הייתי מודעת לזה בכלל.
האם מקובל להחזיר את המוצר לשלם קנס ולהמשיך הלאה או שזה תלוי ברצון של המקום...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטול עסקה - תגובה
דודו ראובן24/12/2013שוב,
זו מדיניות מקום בלבד.
לפי התאור שלך אני מעריך שמדובר בעסק ידוע וותיק.
כמו כן הוא בעל נסיון רב.
מציע שתקשרי אליו , תהיי כנה לחלוטין ותסבירי לו את מה שקרה
כמו כן את חוות הדעת שקיבלת
אני מאמין באמת ובתמים שהכל יפתר.
מקווה שלא אתבדה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעשה זאת ואשוב ואעדכן אותך. תודה!
גילי24/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות לקרטוקונוס- ביטול עסקה - תגובה
איציק שבח24/12/2013שלום גילי.
את צריכה לדעת שבכל קליניקה יש גישה ומדיניות אחרים. תשלום שמתבצע הוא כולל גם בדעקה מקיפה, זמן כסא והדרכה. את לא נשלמת רק עח העדשות. לכן באם הקליניקה תזכה אותך , הזיכוי יהיה חלקי בלבד. כמובן שישנם אופטיקות שמכל מיני סיבות יחליטו לתת לך זיכוי מלא אבל בעדשות כשלך העיסקה היא לא עח בדיקה שגרתית אלא על התאמת עדשות לעיניים בעייתיות בצורה חריגה ( עובדה שהסוג הראשון לא התאים לך גם אם אחרי הייצור ניסו לשפר ).
לכן בסופו של דבר כל זיכוי סביר שיזכו אותך יהיה הוגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיניות-שירות- אמון- אכזבה...
גילי24/12/2013אציין שהבעיה שלי ידועה וזה לא משהו חדש - עניין הקרטוקונוס.
אני מרכיה עדשות במשך שנים ומטופלת באותו מקום. לא היה צורך בהדרכה.
עשיתי מיפוי אצל רופא עיניים אחרי שהייתי בלי עדשה בכל עין במשך שבוע ובאתי אליהם עם התוצאות. לדברי המקום לא היה שינוי במצב והיה צריך להחליף עדשות בגלל שלא החלפתי מס' שנים...
בוצעה בדיקה בעיניים שלקחה בכל עין אולי 7-10 דקות. אבל זה לא העניין.
העניין שמקום שאתה סומך עליו מכין לך עדשות שלא מתאימות לעיניים ולך בתור לקוח אין אפילו מושג מזה אלא אם כן תקבל חות דעת של מומחה נוסף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן נעלמה התגובה של איציק שבח?
גילי24/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)