מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי היצרן ?קובי02/01/2014
שלום, קיבלתי משקפי מולטיפוקל שעלותם גבוהה.נאמר לי שהעדשות של רודנשטוק.
כאשר אני מביט בעדשות אל מול האור אני רואה סמל של עיגול צורת "O", אולם חצוי
לשניים : משהו כזה : (). מתחת מופיעות כמה אותיות מתחיל ב- WS..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי היצרן ? - תגובה
דודו ראובן02/01/2014קובי,
צורת העיגול קיימת כמעט בכל עדשות המולטיפוקל
מעבר לכך יש דגמים שונים וחברות שונות שלכל אחד מהם סימול שונה נוסף
יש לי ספר של סימונים כאלה ועדין חלק נכבד מהסימולים לא מעודכן עדין ..
בכל מקרה תנסה לראות מה כתוב בדיוק (כל האותיות...) ותשלח
אנסה לברר
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי היצרן ?
קובי05/01/2014דודו שלום ושבוע טוב,
לבקשתך ביררתי מהן האותיות המופיעות מתחת לעיגול והן: WSL6.
האם באמצעותן ניתן לזהות את היצרן?
אומר בכנות, חששי נובע מכך שהזמנתי ביפוקל יקר ונאמר לי במפורש שמדובר ברודנשטוק. למיטב הבנתי רודנשטוק מסומן ב- R ומכאן התחלתי לנסות ולברר.
קובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי היצרן ? - תגובה
דודו ראובן05/01/2014היי
למיטב ידיעתי הדגם הוא wise
חברת בת של רודנשטוק שמתמחה ב free form design
טכנולוגית ליטוש אחורי
שבוע מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי היצרן ?
קובי05/01/2014תודה רבה דודו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי היצרן ?
קובי13/01/2014דודו שלום,
סלח לי שאני מציק. בהמשך לשאלתי מלפני כ- 10 ימים, בהנחה שהאופטומטריסט היה מזמין את העדשות בגרמניה האם הייתי מקבל עדשות שונות ?כואב לי פשוט שלקחו ממני רק על העדשות 5100 ש"ח ואני מקבל מוצר שיוצר בארץ ע"י חברת סגם וקשה לי להסתגל לראיה לטווח הביניים היינו למחשב. באותה רמה בדיוק ראיתי לפני כן כאשר הזמנתי מולטיפוקל של שמיר דגם PRISME שעולות לבעל החנות 306 ש"ח כולל מע"מ והאיכות של הראיה בשתיהן זהה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי היצרן ? השלמה
קובי13/01/2014סליחה התכוונתי לדגם "שמיר spectrum"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)