מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייתר דיוקדורון18/01/2014
מספרי משקפיים 0.25 וחצי צילנדר ו- 0.25 וצילינדר אחד. מה מספרי העדשות המתאימים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייתר דיוק - תגובה
דודו ראובן18/01/2014היי,
התשובה תאורטית לחלוטין מפני שהתנהגות עדשה במספרים נמוכים כאלה בלתי צפויה ודורשת התאמה מלאה.
תאורטית בעין ימין לא ניתן להתאים עדשה צילינדריות.
בשמאל עדשה עם 0.75 צילינדר.
אני נמנע מתשובה שנראית מדויקת יותר מפני ששוב, מספרים נמוכים כאלה לא מותאמים בקלות והתוצאות הסופיות שונות מאדם לאדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוונתך?
דורון18/01/2014בשמאל רק צילנדר 0.75 וללא דיופטריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין שקשה להשיב אבל...
דורון18/01/2014גם תיאורטי זה עוזר לי. כבר תקופה שאני עובד בניסוי ותהייה מנסה להבין אילו מספרים יתאימו לי ויאפשרו לי ליהנות מעדשות.. יושב הרבה מול מחשב ומבין שלזה עדשות לא מתאימות כל כך אבל לימים אחרים כמו סופ"ש.. יותר.. אודה לכן לתשובתך? האם ללכת על 0.25 בימין ו- 0.25 וצילינדר 0.75 בשמאל? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)