לייתר דיוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייתר דיוק
    דורון
    18/01/2014

מספרי משקפיים 0.25 וחצי צילנדר ו- 0.25 וצילינדר אחד. מה מספרי העדשות המתאימים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייתר דיוק

הוספת תגובה

• לייתר דיוק - תגובה

דודו ראובן
    18/01/2014

היי,

התשובה תאורטית לחלוטין מפני שהתנהגות עדשה במספרים נמוכים כאלה בלתי צפויה ודורשת התאמה מלאה.
    תאורטית בעין ימין לא ניתן להתאים עדשה צילינדריות.
    בשמאל עדשה עם 0.75 צילינדר.
    אני נמנע מתשובה שנראית מדויקת יותר מפני ששוב, מספרים נמוכים כאלה לא מותאמים בקלות והתוצאות הסופיות שונות מאדם לאדם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונתך?

דורון
    18/01/2014

בשמאל רק צילנדר 0.75 וללא דיופטריה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבין שקשה להשיב אבל...

דורון
    18/01/2014

גם תיאורטי זה עוזר לי. כבר תקופה שאני עובד בניסוי ותהייה מנסה להבין אילו מספרים יתאימו לי ויאפשרו לי ליהנות מעדשות.. יושב הרבה מול מחשב ומבין שלזה עדשות לא מתאימות כל כך אבל לימים אחרים כמו סופ"ש.. יותר.. אודה לכן לתשובתך? האם ללכת על 0.25 בימין ו- 0.25 וצילינדר 0.75 בשמאל? בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו