משקפי ראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפי ראייה
    מתן
    27/02/2014

שלום, לאחרונה נשברו משקפי הראיה שלי ואני מסתובב בין החנויות בניסיון לרכוש זוג חדש. רוב החנויות הרציניות מוכרות מסגרות למשקפי ראיה במחירים מופקעים . הגעתי לרשת של קרולינה למקה, שם המסגרות בהחלט יותר זולות . הדבר היחידי שמטריד אותי זו איכות העדשה שהם מייצרים. נאמר לי כי הם מזמינים את העדשות מחברת סגם ושמיר . יש לי צילינדר -1.25 בכל עין ואני מאוד מרוצה מהמחיר שהם נותנים, אך עם זאת חושש כי אני בוחר בעדשה זולה שיתכן וכי תהרוס לי את הראייה. אשמח לקבל המלצה על סוג העדשות אותן הם מייצרים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפי ראייה

הוספת תגובה

• משקפי ראייה - תגובה

סטפני ישראלי
    27/02/2014

מתן שלום,
    אינני יודעת עם איזה חברות קרולינה למקה עובדים, אבל אם אכן מדובר בסגם ושמיר כמו שנאמר לך, אז מדובר בעדשות טובות ואין לך מה לחשוש.
    כמו כן, מומלץ לבצע לפני כל רכישה של משקפיים חדשים בדיקת עיניים אצל אופטומטריסט מוסמך ולא לסמוך על המספרים הישנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו